رئیس دانشگاه یاسوج مطرح کرد:
بدنبال رتبه 10 کشوری در زمینه پژوهش و فناوری هستیم
رئیسدانشگاه یاسوج با تشریح فعالیتهایصورت گرفته در حوزه پژوهشی این دانشگاه، اظهار داشت: پژوهشگران و اعضای هیات علمی به خاطر نیازهای درونی خود به سمت تولید مقالات و تولید فناوری قدم برمیدارند.
به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه یاسوج، محمودرضا رحیمی یکی از سیاستهای دولت را ایجاد بستر مناسب برای تولید مقالات مناسب در کشور دانست و افزود: باید توجه داشت انتشار مقاله و تولید علم یکی نیست و این دو مقوله از هم متفاوت هستند.
وی با تاکید بر اینکه برای پشبرد اهداف پژوهشی و ارتقا سطح علمی دانشگاه یاسوج در کشور و در عرصهبینالمللبرنامهریزیهای خوبی در این دانشگاه انجام شده است، تصریح کرد: تامین زیرساختها، تهیه آییننامه مشوقهای پژوهشهای برتر و تدوین آییننامه و شیوه نامههای جدید در راستای فعالیتهای پژوهشی برتر از جمله کارهای دانشگاه در این زمینه است.
رحیمی با بیان اینکه دانشگاه یاسوج دارای رتبه 16 کشور در زمینه پژوهش و فناوری است، بیان کرد: تلاشمسئولان و اعضای هیات علمی دانشگاه در برنامه چشمانداز کسب رتبه 10 کشوری در زمینه پژوهش و فناوری است.
رئیس دانشگاه یاسوج میانگین تولیدات علمی دانشگاه یاسوج را بسیار بالاتر از دانشگاههای هم سطح و حتی بیشتر از برخی دانشگاه های بزرگ و صاحب نام کشور دانست و تاکید کرد: تحقیقات پژوهشی و فناوری نقطه ثقل دانشگاه یاسوج است و در همین راستا عملیات ساخت ساختمان آزمایشگاه مرکزی آغاز و تا مهرماه 96 به بهرهبردای میرسد.
وی با بیان اینکه حمایت از پژوهشهای کاربردی در دستور کار این دانشگاه است، افزود: واحدهای پژوهش و فناورانه دانشگاه یاسوج از هفت واحد به 28 واحد ارتقاء پیدا کرده و در این مسیر از برنامه جلوتر هستیم.
رحیمی با بیان اینکه برای تولیدات علمی و رفتن به سمت فناوری حمایتهای ویژهای از فناوران در این دانشگاه انجام شده است، تاکید کرد: امسال در جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر کشوری در بخش تولید مقالات علمی و فناوری دانشگاه یاسوج کاندیدا داشت و "مهر اورنگ قائدی" در زمینه تولید مقالات علمی و "دکتر منفرد" به عنوان یکی از پنج فناور برتر کشور شناخته شد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این مراسم گفت: باید ارتباط بیشتر و گستردهتری بین بدنه علمی با بدنه اجرایی این استان در راستای اثرگذاری تصمیم گیریها، ارتقای کیفیت خدمت رسانی و کمک به توسعه استان برقرار شود.
فتاح محمدی افزود: مبانی دین مبین اسلام بر کار مبتنی بر علم، دانش و پژوهش تاکید داشته و در آیات و روایات متعدد نیز وجود رابطه تنگاتنگ بین علم و ایمان بیان شده است.
وی گفت: تراوشات علمی دانشمندان، محققان و نخبگان میتواند منجر به رشد، توسعه و پیشرفت روز افزون جامعه در ابعاد مختلف شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: چنانچه علم و ایمان با یکدیگر تلفیق شوند شاهد بروز بسیاری از ظلمها، جنایتها و مفاسد در جامعه بشری نخواهیم بود.
محمدی گفت: تجلیل از پژوهشگران به منزله ارج نهادن به جایگاه والای علم، دانش و تحقیق است و باید همواره مورد توجه باشد.
وی افزود: پژوهش و فناوری علاوه بر آنکه زیربنای پیشرفت جامعه است حلقه مفقوده توسعه در کهگیلویه و بویراحمد نیز به شمار میرود.
محمدی ابراز داشت: لازمه گسترش روز افزون فعالیتهای پژوهشی در کهگیلویه و بویراحمد شامل تأمین امکانات سخت افزاری و نرم افزاری و وجود نیروهای انسانی مبتکر است.
وی گفت: تاکنون تلاشها و اقدامهای ارزندهای در زمینه فراهم کردن زیرساختهای سخت افزاری و نرم افزاری در کهگیلویه و بویراحمد انجام شده که ناکافی بوده و باید با جدیت هر چه بیشتر تداوم یابد.
در پایان این مراسم از 27 پژوهشگر عضو هیئت علمی دانشگاه و 10 پژوهشگر برتر دانشجویی دانشگاه یاسوج با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
|