پرداخت تسهیلات به طرحهای اقتصادی دهیاریهای گلستان
مدیرکل امور روستایی و شوراها استانداری از پرداخت تسهیلات به طرحهای اقتصادی دهیاریهای این استان خبرداد.
به گزارش ایلنا به نقل از دفتر امور روستایی استان گلستان، علی نصیبی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات روستاهای شهرستان گمیشان، تصریح کرد: این تسهیلات با سود 8 درصد ارائه میشوند و تاکنون 6 طرح اقتصادی از سوی استان گلستان به سازمان شهرداریها و دهیاریها ارائه شده است.
وی افزود: به دهیاریهای دارای طرح اقتصادی مناسب ، تا 3 برابر بودجه تحقق یافته سال قبل آنها، تسهیلات قابل پرداخت است.
وی همچنین از توافق 4جانبه معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری، بنیاد علوی، استانداری گلستان و بانک سینا خبر داد و گفت: بر اساس این تفاهمنامه به طرحهای اشتغالزایی روستایی از 100 میلیون تومان تا 2 میلیارد تومان تسهیلات با سود 8 درصد ارائه میشود و تاکنون برای 20 میلیارد تومان طرح توجیهی در نظر گرفته شده و برای مرحله اول از سوی استان ارائه شده و آمادگی ارائه طرحهای دور جدید برای 20 میلیارد تومان اعطایی دوم به استان وجود دارد.
نصیبی گفت: در صورت اختصاص 20 میلیارد تومان دوم، اطلاع رسانی لازم به فرمانداریها و بخشداریها انجام میشود.
مدیر کل امور روستایی و شوراها استانداری گلستان، خاطر نشان کرد: دهیاران باید اولویتهای روستا را مورد توجه قرار دهند و مانده حسابهای خود را در پروژههای عمرانی و طرحهای درآمد زا در چهارچوب قوانین و دستورالعملها هزینه کنند.
نصیبی، به همکاریهای صندوق کارآفرینی امید در زمینه طرحهای اشتغالزایی اشاره کرد و گفت:صندوق کارآفرینی امید با توجه به تفاهمنامه کشوری با معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری ،طرحهای مشارکتی و غیرمشارکتی روستایی را با تخصیص تسهیلات با نرخ سود پایین مورد حمایت قرار می دهد و کارخانه کود آلی ترشیز که در سقرتپه گمیشان طی روزهای گذشته کلنگ آن به زمین خورد یکی از این نمونههاست.
وی با تاکید بر پتانسیلهای بالای شهرستان گمیشان در زمینه کارآفرینی و گردشگری، خاطر نشان کرد: سامانه کارآفرینی روستایی استان در حال راه تهیه و راه اندازی است و مقرر گردیده نسخه اقتصادی برای 100 روستای استان تهیه شود که تعدادی از روستاهای این شهرستان نیز شامل این موضوع خواهند شد.
مدیر کل امور روستایی و شوراها استانداری گلستان با بیان اهمیت انضباط و شفافیت مالی در شرکتهای تعاونی، یادآور شد: 21 پروژه عمرانی برای روستاهای شهرستان گمیشان از محل اعتبارات بند«و» در سال 95 تعریف شده و در دست اقدام است.
وی افزود: دهیاران باید مطالبه گری و پیگیری لازم جهت رفع نیازهای روستائیان را مورد نظر قرار دهند و نباید تنها نقش رابط ادارات و دستگاههای اجرایی را داشته باشند.
همچنین در این جلسه فرماندار شهرستان گمیشان ضمن گرامیداشت هفته وحدت،گفت: همه باید مباحث اقتصاد مقاومتی را جدی بگیرند چرا که از این طریق افزایش درآمد کشور رقم خواهد خورد و این امر میتواند کشور را از تهدیدات احتمالی مراقبت کند.
امیرشیر توماج نقش دهیاران و شوراها را در توسعه شهرستان پراهمیت دانست و گفت: سیاست دولت حمایت از مناطق مرزی و محروم است و دهیاران باید در جذب مشارکتهای اقتصادی و فرهنگی مردم تلاش کنند.