تغذیه در دو سال اول زندگی نقشبسزایی در رشد کودکان دارد
یک کارشناس تغذیه گفت: تغذیه در دو سال اول زندگی کودکان نقش بسزایی دارد چرا که بیشترین رشد سلولهای مغزی در این سن شکل میگیرد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان استان بوشهر، اسماء حسنزاده در کارگاه آموزشی تغذیه کودکان ویژه مربیان مهدهای کودک و روستا مهدها افزود: باتوجه به اینکه در دوسال اول زندگی بیشترین رشد سلولهای مغزی رخ میدهد و ارتباطات عصبی که اثرات مطلوبی بر تواناییهای یادگیری در سالهای آتی خواهد داشت، شکل میگیرد.
وی اضافه کرد: تغذیه مناسب کودکان در این دوران نقشبسزایی در رشد و تکامل مطلوب آنان ایفا خواهد کرد و تنوع در برنامه روزانه کودکان و استفاده از گروههای اصلی غذایی یکی از اصول تغذیه مناسب برای این گروه سنی است که به شکلگیری عادات غذایی صحیح در آنان کمک شایانی میکند.
این کارشناستغذیه افزود: در برنامه غذایی کودک باید پنج گروه غذای اصلی شامل نان و غلات، میوهها، سبزیها، شیر و لبنیات، گروه گوشت و جایگزینهای آن گنجانده شود.
وی درباره تغذیه صحیح کودکان بین 6 تا 12ماهه گفت: مصرف مواد غذایی از جمله توت فرنگی، توت سفید، شاه توت، تمشک، سفیده تخم مرغ، عسل، شکلات، بادام زمینی، خربزه، کیوی، گیلاس و آلبالو به دلیل ایجاد حساسیت در کودکان زیر یکسال ممنوع است.
حسن زاده بیان کرد: مربیان مهدها باید با مقوی و مغذی کردن غذا از طریق مواد غذایی نظیر حبوبات، گوشت ها، زرده تخم مرغ، جوانه حبوبات و پودر آجیل آشنا شوند و این مهم را مد نظر قرار دهند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.