خبرگزاری کار ایران

رییس سازمان برنامه و بودجه کردستان خبر داد:

رشد 13/4 درصدی اعتبارات استانی کردستان نسبت به سال 94

رشد 13/4 درصدی اعتبارات استانی کردستان نسبت به سال 94
کد خبر : ۴۰۱۴۴۵

اعتبارات ابلاغ شده به استان کردستان در سال 95 از چند ردیف مبلغ 677 میلیارد تومان است و این اعتبارات در سال‌جاری نسبت به سال‌گذشته 13 و 4‌دهم درصد رشد نشان می‌دهد.

به گزارش ایلنا از کردستان، بهرام نصراللهی‌زاده با اشاره به اینکه اعتبارات ابلاغ شده به استان در سال 95 از چند ردیف (تملک دارایی استانی، ماده 180 و ملی استانی شده) مبلغ 677 میلیارد تومان است، گفت: این اعتبارات نسبت به سال گذشته 13 و چهار دهم درصد رشد نشان می‌دهد.

وی گفت: بخشی از این اعتبارات توسط شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان میان شهرستان‌ها توزیع و مابقی بر اساس ماده 179 قانون بودجه به پروژه‌های دارای ماهیت استانی اختصاص داده می‌شوند.

رییس سازمان برنامه و بودجه و دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان کردستان تصریح کرد: مواردی همچون بهسازی روستاها و آبرسانی روستایی الزامات بودجه بوده و کمیته برنامه ریزی شهرستان‌ها و فرمانداران محترم باید آنها را مدنظر داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: اعتبارات ردیف‌های متفرقه و اعتبارات ملی متمرکز و مشترک نیز در آینده به استان ابلاغ خواهند شد و پروژه‌هایی همچون ورزشگاه 6 هزار نفری سنندج، تالار فرهنگ سنندج، بیمارستان کوثر سنندج، جاده کامیاران - سروآباد، جاده سقز - بانه، جاده بیجار - همدان، جاده سقز – کامیاران و گردنه صلوات آباد سنندج در اولویت این اعتبارات قرار دارند. فرمانداران و مدیران دستگاه‌ها از تعریف پروژه جدید خودداری کنند

نصراللهی زاده افزود: به دلیل ظرفیت بالای استان در حوزه کشاورزی و گردشگری کمیته‌های برنامه‌ریزی شهرستان‌ها و فرمانداران باید نگاه ویژه‌ای به اعتبارات این حوزه‌ها داشته باشند و استاندار محترم نیز بر این موضوع تاکید کرده است.

وی تاکید کرد: هیچ دستگاه اجرایی نباید پروژه جدیدی را شروع کند مگر اینکه دارای توجیه ضروری و شرایط خاص باشد و این شرایط خاص نیز منوط به تعریف سه ساله پروژه و تامین حداقل یک سوم اعتبار در سال آغاز پروژه از سوی کمیته برنامه ریزی شهرستان خواهد بود.

  نصراللهی‌زاده با انتقاد از اینکه برخی پروژه‌ها در استان وجود دارند که بعد از گذشت 10 سال از عمر آنها هنوز کمتر از 10درصد پیشرفت فیزیکی دارند، تصریح کرد: کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها باید براساس اولویت، پروژه‌های نیمه‌تمام خود را تامین اعتبار کنند و پروژه‌های دارای پیشرفت فیزیکی بالا دارای اولویت بیشتری هستند. پروژه های دارای قابلیت واگذاری تامین اعتبار نخواهند شد.

به گفته رییس سازمان برنامه و بودجه استان کردستان اهتمام دستگاه‌ها و ادارات در واگذاری پروژه‌های ناتمام به بخش خصوصی یکی از پارامترهای ارزیابی آنها خواهد بود و تاکید کرد که سازمان برنامه و بودجه استان برای پروژه‌های قابل واگذاری موافقت نامه مبادله نخواهد کرد و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید برای پروژه‌هایی درخواست اعتبار کنند که قابلیت واگذاری نداشته باشند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز