در گفت و گو با ایلنا مطرح شد:
اصلاحات به جمهوریت و اسلامیت نظام به صورت توامان پایبند است
یک عضو حزب اتحاد ملت ایران اسلامی منطقه خراسان رضوی گفت: با توجه به ترکیب مجلس احتمال می رود شاهد رقابت دو قطبی جدی بر سر کسب کرسی ریاست مجلس نباشیم.
احسان اصولی در گفت و گو با ایلنا اظهار کرد: انتخابات مجلس دهم در ادامه خواست تاریخی مردم ایران مبنی بر نقش آفرینی، تحقق حاکمیت اراده مردم بر سرنوشت خود، در ذیل آرمان های حقیقی انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گامی به جلو تلقی می شود.
وی ادامه داد: علیرغم محدودیت هایی که در انتخاب چهرههای شناخته شده یک جریان اصیل و ریشه دار در انتخابات به وجود آمد، مردم توانستند با هوشمندی تمام آنچه را که می خواستند، دنبال کنند و تغییری که مدنظر عموم مردم بود در نهاد قانونگذاری کشور ایجاد شود.
این عضو حزب اتحاد ملت ایران اسلامی تصریح کرد: انتخابات مجلس دهم در وهله اول نشان دهنده ساختار مردمی نظام جمهوری اسلامی ایران و در وهله دوم موید این موضوع بود که موثرترین روش برای تحقق اراده مردم، مشارکت فعال و پرشمار در پای صندوق های رای است.
اصولی با بیان اینکه جریان اصول گرایی در عرصه سیاسی ایران یک جریان بزرگ با تنوع بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: بخش بزرگی از این جریان ریشه های قوی و مستحکمی در درون نظام و انقلاب اسلامی دارند و قاعدتا این جریان نمی تواند معتقد به نظام جمهوری اسلامی ایران باشد ولی به رای جمهور مردم که یکی از دو پایه اصلی این نظام در کنار اصل اسلامی بودن است اعتقادی نداشته باشد.
وی ادامه داد: به نظر بنده آن بخش از جریان اصیل اصول گرایی که برای تحقق شعار استقلال آزادی جمهوری اسلامی از جان مایه گذاشته اند به هیچ عنوان نمی تواند به رای مردم بی اعتقاد باشد همانطور که جریان اصلاحات به جمهوریت و اسلامیت نظام به صورت تومان پایبند است.
این عضو حزب اتحاد ملت ایران خراسان رضوی در خصوص ریاست مجلس دهم اظهار کرد: به نظر بنده با توجه به ترکیب مجلس احتمالا شاهد یک رقابت دو قطبی جدی بر سر کسب کرسی ریاست مجلس نخواهیم بود، چرا که اکثریت مجلس از آن اصلاح طلبان و حامیان دولت است که از همکاری و همراهی این دو جریان، کشور، نظام و مردم از سال ٩٢ برکات زیادی نصیب برده اند، لذا انتظار می رود در این خصوص هم شاهد یک تفاهم و توافق باشیم.
اصولی در خصوص رابطه مجلس دهم با دولت عنوان کرد: یکی از ایرادات جدی که میشود به عملکرد مجلس نهم وارد کرد عدم نقش آفرینی این نهاد در خصوص وظایف نظارتی خود در قبال دولت به ویژه دولت دهم بود.
وی افزود: اگر مجلس نهم به امر نظارت اهتمام جدی داشت شاید امروز شاهد اتفاقاتتلخی همچون پرونده فساد نفتی یا اختلاس سه هزار میلیارد یا همین موضوع اخیر، در معرض خطر قرار دادن دو میلیارد دلار سرمایه کشور نبودیم.
مجلس دهم باید با دولت تعامل سازنده ای داشته باشد
این عضو حزب اتحاد ملت ایران خراسان رضوی ادامه داد: مسلما این ضعف بزرگ در مجلس نهم توسط مردم رصد شده و قطعا یکی از دلایلی که میشود برای عدم اقبال مردم به نمایندگان مجلس نهم برشمرد همین موضوع عدم نقش آفرینی در بخش نظارت بر عملکرد دولت است، لذا از مجلس دهم انتظار نظارت دقیق و جدی بر عملکرد دولت می رود.
اصولی یادآور شد: از طرفی دیگر تقابل با دولت منتخب مردم آن هم با مبنای اختلافات سیاسی و بعضا سنگ اندازی پیش پای دولت یکی دیگر از مشخصات بارز مجلس نهم بود که در این فقره نیز مردم کاملا هوشمندانه و آگاهانه در جریان این اتفاقات بوده اند لذا از مجلس دهم انتظار می رود در همراهی و هموارسازی مسیر دولت برای تحقق وعده های داده شده به مردم تعامل سازنده ای داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: مجلس دهم با توجه به نام گذاری امسال به عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری می بایست در این خصوص با تصویب طرح ها و لوایحی به این مهم جامه عمل بپوشاند.
این عضوحزب اتحاد ملت ایران خراسانرضوی یادآور شد: تحقق عملیاقتصاد مقاومتی بیش از هرچیز نیازمند تصویب قوانین و مقرراتی است که تولید ملی را همواره مورد حمایت و پیشتیبانی قرار داده و ظرفیت های اقتصادی کشور را به سمت رشد و خودکفایی سوق دهد.