ورود زندانیان دیه تصادفی با اجرای قانون بیمه شخص ثالث متوقف میشود
مدیرعامل ستاد دیه کشور، از توقف ورودی زندانیان دیه تصادفی در صورت تصویب الحاقیه در مجلس و اجرای کامل قانون بیمه شخص ثالث در کشور خبر داد.
به گزارش ایلنا در البرز، سید اسدالله جولایی با بیان اینکه امروز در کرج، گفت: در هیئت مدیره و هیئت امنای ستاد دیه کشور، موضوع پیشگیری بر سرمحورهایی چون اصلاح قانون، اجرای قانون و آموزش تعریف شده است.
وی با بیان این در گذشته هر رانندهای چنانچه تصادف منجر به جرح میکرد، اگر پول نداشت به زندان میرفت و مرحوم و مصدومِ تصادف هم، بیپناه بود افزود: در بررسیهای ستاد دیه، معلوم شد که قانون بیمه شخص ثالث مصوب سال 1347 بوده و این قانون چهل ساله دچار اشکال است و درست هم اجرا نمیشود.
جولایی گفت: 10 سال کار شد و از سال 84 با ورود ستاد دیه کشور به این موضوع در کمیسیون اقتصاد مجلس مطرح شد و با برگزاری بیش از 60 جلسه در این گروه و با حضور رئیس قوه قضاییه وقت و سایر دستگاهها، قانون بیمه اجباری شخص ثالث در 20 شهریور 87 به تصویب مجلس و تائید شورای نگهبان رسید و لازم الاجرا شد.
وی با اشاره به اینکه تا قبل از تصویب و اجرای این قانون، ورودی رانندگان تصادف کرده به زندانها روزانه بین 57 الی 60 نفر میشد، گفت: اما بعد از تصویب و اجرای قانون، هر روزی که از زندانها آمار میگرفتیم این تعداد ورودی راننده تصادفی به زندانها روزانه فقط 3 نفر اعلام میشد.
جولایی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه قانون بیمه اجباری شخص ثالث، در طول 5 سال به طور آزمایشی اجرا میشد، ستاد دیه تلاش کرد با اعلام به مجلس، این قانون دائمی شود. لذا سندیکای بیمه گران نیز طرح اصلاحی آوردند و با لایحه جدید دولت و همکاری ستاد دیه کشور، اصلاحی این قانون مجدد در گروه اقتصادی مجلس بررسی شد و 30 ماده به 68 ماده قبلی اضافه شد که مراحل نهایی بررسی و تصویب را در مجلس شورای اسلامی میگذراند که امید است با اجرای این قانون دیگر ورودی راننده به زندانها نداشته باشیم.