همایش گرامیداشت سالروز تصویب قانون کار برگزارشد
همایش گرامیداشت سالروز تصویب قانون کار با حضور مدیرکل تعاون، کارورفاه اجتماعی، مدیرکل تامین اجتماعی، مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، تشکلات کارگری و خانه کارگر درمحل اداره کل برگزارشد.
به گزارش ایلنا احمدی گفت: کارگران چشمه جوشان توسعه و رونق اقتصادی کشور هستند و کمک به رفع مشکلات شغلی و حرفهای آنان و توجه به بسترسازی و فراهم ساختن زیر ساختهای لازم برای تامین رفاه کارگران را از اولویتهای کاری این اداره کل عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد همه تلاشها باید در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با همت و کوشش کارگران عزیز و کارفرمایان زحمتکش که در نهایت افزایش رشد اقتصای و توسعه پایدار کشور خواهد شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی با اشاره به تصویب قانون کار ایران در سال ۱۳۶۹ و مقایسه آن با قانون کار پیش از پیروزی انقلاب اسلامی گفت: یکی از مهمترین نتایج تصویب این قانون، تساوی ساعات کار کارمندان و کارگران است.
احمدی ممنوعیت کار برای کودکان زیر ۱۵ سال، افزایش مرخصی برای زنان پس از زایمان، نبود تبعیض بین زنان و مردان در مورد کارگری و کارمندی و... را از دیگر مزایای قانون کار جمهوری اسلامی اعلام کرد و افزود: مقررات قانون کار ایران نسبت به قوانین کشورهای اروپایی، مترقی است.
مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تغییر و اصلاح قانون کار، تصریح کرد: بهدلیل حساسیت قانون کار باید اصلاح و تغییرات با ظرفیت خاص و درراستای اشتغالزایی، افزایش تولیدات داخلی و انطباق با محدودیتهای شرایط فعلی باشد.
احمدی در ادامه با اشاره به اقتصاد مقاومتی مورد تأکید مقام عظمای ولایت (مدظله العالی) گفتند باید با تکیه بر استعدادها و توانمندسازیهای ذاتی اقتصاد کشور به سمت شکوفایی و پیشرفت حرکت کرد. یعنی بهره گیری از توانمندیهای بالقوه با تکیه بر دانش و تجربه و تخصص و نیز استفاده از تخصص دیگران در تولیدات داخلی. ایشان با حضور فعال شبکههای تعاونی از تولید تا مصرف در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: افزایش کیفیت کالاهای تولید داخلی و ارائه کالاهای مورد نیاز با کیفیت برتر و بالاتر از لوازم اصلی اقتصاد مقاومتی میباشد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بحث افزایش نظارت اثربخش در جهت کنترل بازار در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و یادآور شد: فعال سازی اصلی رقابت پذیری و کاهش اتکاء اقتصاد کشور بردرآمدهای نفتی از ضروریات اقتصاد مقاومتی است که لازم است به منصه ظهور برسد.
احمدی توجه ویژه به مسایل و مشکلات کارگران و کارآفرینان را خواستار شد و گفت: با برنامه ریزیهای مناسب سعی کردهایم کارگران و کارفرمایان در کنار هم و در تعامل با یکدیگر به فعالیت بپردازند. وی ضرورت توجه به معیشت کارگران و مسایل رفاهی و ورزشی آنان را از برنامههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواند و اظهار کرد: عملیاتی کردن این برنامهها مدیریت جهادی را میطلبد.
مدیرکل تعاون، کارورفاه اجتماعی استان تاکید کرد: امروز در عرصههای مختلف کار و سازندگی، افتخارات عظیم و ارزشمندی در کشور به ثمر رسیده است که بیشک بخش وسیعی از آن، مرهون کوشش و تلاش، مقاومت و پایداری، قناعت و هوشمندی کارگران متعهدی است که با تلاش بیوقفه و شبانه روزی، مسیر تعالی هر چه بیشتر میهن عزیر اسلامی را هموار میکنند.
احمدی ارتباط بهروری نیروی انسانی ومعیشت کارگران ونقش آن دربهره وری کل و رشد اقتصادی کشور اعلام کردندپس ازدوسال رشد بهرهوری نیروی انسانی و بهرهوری سرمایه و بهرهوری کل کشور افزایش یافته ولی برای رسیدن به رشد اقتصادی مناسب باید به بهرهوری نیروی کارتوجه بیشترشود.
دراین جلسه مدیرکل تامین اجتماعی و مدیریت درمان تامین اجتماعی مطالبی را ایراد کردند.