خطای انسانی مهمترین عامل تصادف در جادههاست
مدیر کل راه و شهرسازی گیلان با اشاره به اینکه بیشترین عامل تصادفها در جادهها خطای انسانیست، گفت: فرهنگ ایمنی باید در بین افراد جامعه نهادینه شود.
به گزارش ایلنا، علی خاوری در جلسهای که به مناسبت هفته ایمنی راهها و یادمان قربانیان سوانح رانندگی (۲۳لغایت ۲۹آبان) با حضور معاون امور عمرانی استانداری گیلان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: برقراری ایمنی یک هدف همگانی است که دستیابی به آن با همکاری ارگانهای دیگر قابل دسترسی است.
وی خاطرنشان کرد: نامگذاری تنها چند روز از سال به عنوان هفته ایمنی جنبه نمادینی دارد تا توجه افکار عمومی به آن جلب و احساس مسئولیت همگان نسبت به آن برانگیخته شود چراکه ایمنی در تردد همواره از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و افزایش میزان آگاهی مردم و توجه آنها به این موضوع ارتباط مستقیمی با کاهش تصادف و سوانح جادهای دارد.
خاوری یکی از راههای دستیابی به این مهم را فرهنگسازی غنی و درونی کردن فرهنگ ایمنی در کلیه افراد جامعه عنوان کرد و گفت: دست یابی به بخش اعظم ایمنی در جادهها به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از سوی کاربران جادهای فراهم میشود چرا که بیشترین عامل تصادفات در جادهها نیروی انسانی است.
مدیر کل راه و شهرسازی گیلان برنامهریزی فعالیتهای آموزشی ویژه دانشآموزان و ساخت برنامههای آموزنده از رسانه ملی را یکی از مهمترین راههای فرهنگ سازی ایمنی در جادهها عنوان کرد و گفت: پخش تیزرهای آموزشی، ساخت فیلمهای کوتاه آموزشی با هدف آگاهی بخشی کاربران جادهای، پخش پیامها و هشدارهای ایمنی به صورت زیرنویس از شبکه استانی و تابلوهای VMS، تبلیغات محیطی در سطح حوزه محورهای مواصلاتی استان حاوی شعارهای ایمنی، و برجسته سازی الزامات ایمنی در جراید و رسانههای مجازی استان و کشور و تریبون نماز جمعه در شهرهای مختلف ازجمله برنامههای اقنای فرهنگی در هفته ایمنی محسوب میشود که باید با جدیت دنبال شود.
مدیر کل راه وشهرسازی گیلان با اشاره به اینکه بیشترین عامل تصادفات در جادهها خطای انسانی است، گفت: فرهنگ ایمنی باید در بین افراد جامعه نهادینه شود.
به گزارش ایلنا، علی خاوری در جلسهای که به مناسبت هفته ایمنی راهها و یادمان قربانیان سوانح رانندگی (۲۳لغایت ۲۹آبانماه) با حضور معاون امور عمرانی استانداری گیلان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار گردید، اظهار داشت: برقرای ایمنی یک هدف همگانی میباشد که دستیابی به آن با همکاری ارگانهای دیگر قابل دسترسی است.
وی خاطرنشان کرد: نام گذاری تنها چند روز از سال به عنوان هفته ایمنی جنبه نمادینی دارد تا توجه افکار عمومی به آن جلب و احساس مسئولیت همگان نسبت به آن برانگیخته شود چراکه ایمنی در تردد همواره از اهمیت ویژهای برخورداربوده و افزایش میزان آگاهی مردم و توجه آنها به این موضوع ارتباط مستقیمی با کاهش تصادفات و سوانح جادهای دارد.
خاوری یکی از راههای دست یابی به این مهم را فرهنگ سازی غنی و درونی کردن فرهنگ ایمنی در کلیه افراد جامعه عنوان کرد و گفت: دست یابی به بخش اعظم ایمنی در جادهها به رعایت قوانین راهنمایی ورانندگی از سوی کاربران جادهای فراهم میشود چرا که بیشترین عامل تصادفات در جادهها نیروی انسانی است.
مدیر کل راه و شهرسازی گیلان برنامه ریزی فعالیتهای آموزشی ویژه دانش آموزان وساخت برنامههای آموزنده از رسانه ملی را یکی از مهمترین راههای فرهنگ سازی ایمنی در جادهها عنوان کرد وگفت: پخش تیزرهای آموزشی، ساخت فیلمهای کوتاه آموزشی با هدف آگاهی بخشی کاربران جادهای، پخش پیامها و هشدارهای ایمنی به صورت زیرنویس از شبکه استانی و تابلوهای VMS، تبلیغات محیطی در سطح حوزه محورهای مواصلاتی استان حاوی شعارهای ایمنی، و برجسته سازی الزامات ایمنی در جراید و رسانههای مجازی استان و کشور و تریبون نماز جمعه در شهرهای مختلف ازجمله برنامههای اقنای فرهنگی در هفته ایمنی محسوب میگردد که باید با جدیت دنبال شود.