ستاد پدافند غیرعامل در اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل تشکیل شد
همزمان با آغاز هفته پدافند غیرعامل، ستاد پدافند غیرعامل در اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل تشکیل شد
به گزارش خبرنگار یلنا از آران و بیدگل، در نشستی که با حضور کارکنان اداره تبلیغات اسلامی و رییس شورای هیئتهای مذهبی آران و بیدگل برگزار شد، حجتالاسلام سمیع الله مردان رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل گفت: پدافند غیرعامل مجموعهای از اقدامات است که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیبپذیری، تداوم فعالیت و ارتقای پایداری ملی و تسهیل در مدیریت بحران میشود که این امور باید مدنظر قرار گرفته و برای جلوگیری از هرگونه هرج و مرج و آشفتگی احتمالی برنامهریزی شود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل با تاکید براینکه باید باور عمومی به وجود آید که پدافند غیرعامل یک امر تشریفاتی نیست، خاطر نشان کرد: باید پدافند غیرعامل به یک فرهنگ عمومی در جامعه مبدل شود زیرا این امر از بسیاری هزینه ها در بروز مشکل جلوگیری میکند.
حجتالاسلام مردان، هدف از گرامیداشت این هفته را تحقق تدابیر و فرامین مقام معظم رهبری در خصوص پدافند غیرعامل،معرفی ضرورتها،کارکردها و فعالیتهای پدافند غیر عامل و گفتمانسازی وفرهنگ سازی پدافند غیر عامل در سطح جامعه عنوان کرد.
وی پدافند غیرعامل را یکی از شاخه های جهاد عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه پدافند غیرعامل در راستای خنثی سازی فعالیت های تخریبی و بازدارندگی دشمن و کاهش آسیب پذیری است، فعالیت های پدافند غیر عامل جهاد فی سبیل الله بوده و دست اندرکاران آن مجاهد محسوب می شوند.
در ادامه حسین ابوالحسن زاده افزود: پدافند عامل وظیفه ذاتی نیروهای مسلح است مثل ارتش، سپاه وجزء مکمل این دفاع، دفاع غیر عامل یعنی کمک به بخش دفاع بدون استفاده از سلاح محسوب میشود.
رییس شورای هیئتهای مذهبی آران و بیدگل خاطر نشان کرد: هیئات مذهبی بهعنوان بزرگترین تشکّل اجتماعی کشور توان و ظرفیت بالایی برای آگاه سازی وفرهنگ سازی پدافندغیرعامل دارند و مسؤولان بایستی از این ظرفیت برای پیشبرد اهداف پدافند غیرعامل بهره ببرند.
ابوالحسن زاده افزود: پیش از این نیز طرح بازتوانی حضرت زینب(س) ویژه هیئتهای مذهبی در مقابله با آسیب های طبیعی از سوی هیئات مذهبی اجرا شد که با موفقیت همراه بود، لذا واگذاری امور به هیئات مذهبی می تواند در پیشبرد اهداف کشور مؤثر باشد.
سید حسین سعید زاده کارشناس فرهنگی و متصدی دبیرخانه اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل نیز گفت: در بحث پدافند غیرعامل، حفاظت از اسناد و مدرک و پروندههای ثبتی از اهمیت بسیاری برخوردار است.
وی افزود: همکاران باید مسائل جزئی از جمله نگهداری اسناد و بایگانی های دستگاه های اجرایی که دارای اهمیت هستند را مورد توجه قرار دهند.
روح اله باقری کارشناس قرآنی این اداره نیز با اشاره به فراگیربودن تشکل های زیر مجموعه اداره تبلیغات اسلامی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه حجم زیادی از جامعه حداقل در یکی از تشکل های وابسته به سازمان همچون هیئات مذهبی، کانون های فرهنگی، مؤسسات و خانه های قرآن، کانون مداحان و مبلغان دینی عضو هستند، ضرورت توجه به پدافند غیرعامل در سازمان تبلیغات اسلامی احساس میشود.
وی افزود: برای رسیدن به فهم عمومی در جامعه در خصوص پدافند غیر عامل باید تمام سطوح کشور را درگیر این مسئله کرد.
باقری خاطر نشان کرد: پدافند غیرعامل از منظر رهبری یک اصل همیشگی است و با تغییر ماهیت تهدیدات، افراد نباید دست از کوشش در این زمینه بردارند.
ابوالفضل توحیدی کارشناس پشتیبانی فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی نیز در این نشست بر ضرورت ایجاد زیرساخت های لازم برای رسیدن به هدف در پدافند غیرعامل تاکید کرد.
لازم به ذکر است چهارم تا دهم آبان ماه بهعنوان هفته پدافند غیرعامل نامگذاری شده است.