طی پنج ماهه نخست سال ۹۴
9 هزار تن گوشت قرمز در گیلان تولید شد
ایلنا: مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: در پنج ماهه نخست سال 94 بیش از 9 هزار و 95 تن گوشت قرمز از کشتارگاه های صنعتی دام تحت نظارت دامپزشکی استان تولید شد.
به گزارش ایلنا، دکتر سهراب عاقبتی با اعلام این مطلب، بیان کرد: مقادیر گوشت قرمز استحصالی حاصل نظارت بازرسان دامپزشکی بر کشتار 41 هزار و 400 راس دام بزرگ(گاو و گاومیش)و بیش از 74 هزار و 500 راس دام کوچک(گوسفند و بز) بوده است.
وی به شهروندان توصیه کرد هنگام خرید گوشت قرمز به ویژه در مناطق ییلاقی پس از اطمینان از مشاهده مُهر دامپزشکی بر روی لاشه دام،نسبت به خرید آن اقدام نمایند.
لازم به ذکر است استان گیلان تنها استان در سطح کشور است که گوشت قرمز در آن فقط از کشتارگاههای صنعتی تامین میشود.
کد خبر :
۳۱۸۰۶۹