خبرگزاری کار ایران

برگزاری کارگاه ترویجی کنترل و پیشگیری بیماری هاری

کارگاه ترویجی کنترل و پیشگیری بیماری هاری با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مدیر کل دامپزشکی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، روسای دامپزشکی و مسئولان ترویج شهرستانها پنجم آبانماه در محل اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش ایلنا در این جلسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی طی سخنانی اظهار داشت: امنیت غذایی در سطح کلان به عهده جهاد کشاورزی گذاشته شده است که از مزرعه تا سفره  باید کنترل و نظارت شود تا با تولید غذای سالم رشد و سلامت جامعه تامین شود.

مجتبی مزروعی افزود: اگر زیربخشهای مختلف کشاورزی وظایف خود را در" تغذیه گیاهی و حفظ نباتات و کنترل آفات و بیماریها "  انجام دهند، همچنین امور مربوط به تغذیه دامی و حفظ بهداشت و سلامت دام  بخوبی اجرا شود، با تولید غذای سالم  امنیت غذایی ایجاد می‌شود.

وی ضمن تاکید براینکه به هیچ وجه موضوع دام از محیط روستایی و شهری جدا نیست و همه با آن سروکار دارند افزود: برای بهداشت دام  باید سرمایه‌گذاری کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی توجه به موضوع امنیت غذایی که سلامت جامعه و رشدو توسعه انسانها در  گرو آن است را ضروری دانست و ادامه داد: در این خصوص باید اهداف بلند را در نظر داشته باشیم و سرمایه گذاری لازم را انجام دهیم و ظرفیتها و حساسیتها را  مشخص کنیم.

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی نیز در این کارگاه گفت: بیماری هاری مشترک بین انسان و دام است و می توان از طریق هم اندیشی ،آموزش ، اطلاع رسانی به موقع و تصمیمات مدیریتی ،به موفقیتهای بیشتری در زمینه مهاراین بیماری دست یافت. 

روحانی نژاد افزود: یک هزارو 709 بیماری عفونی وجود دارد که 830 مورد از آن از  دام به انسان قابل انتقال   است.

وی  پیشگیری از بیماری را مقدم بر درمان دانست و ادامه داد: دامپزشکی رکن اصلی در بهداشت و پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان است.

کد خبر : ۳۱۶۹۷۳