کاهش بروز بیماریها در مزارع مرغ گوشتی گیلان
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم گیلان با اعلام این مطلب، گفت: کاهش بروز بیماریها در مزارع مرغ گوشتی استان نتیجه افزایش تواناییهای فنی مرغداران است.
به گزارش ایلنا، مسعود کامرانزاده آشنایی بیشتر مرغداران با چگونگی رعایت ضوابط بهداشتی، استفاده از مشاوره و نظارت دامپزشکان بخش خصوصی، انجام واکسیناسیون صحیح و شرایط آب و هوایی مناسب را از دیگر دلایل این امر برشمرد.
کامرانزاده اظهار داشت: در حال حاضر جهت امکان بررسی مناسب و پیگیری موارد بروز بیماری و متعاقبا «معرفی مرغداران گیلان به صندوق بیمه محصولات کشاورزی، ثبت گزارش، آمار و اطلاعات و نتایج آزمایشگاهی و در نهایت تأیید یا عدم تأیید نهایی بیماری، به صورت کامل از طریق سامانه GIS طیور انجام میگیرد.
کد خبر :
۳۱۴۹۷۰