توسعه منطقه ویژه پارس شتاب میگیرد
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: با گشایش سیاسی و اقتصادی که فراهمشده و با رفع تحریمهای ظالمانه باید خود را برای شتاب توسعه در منطقه ویژه پارس آماده کنیم.
به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی منطقه ویژه پارس، رکنالدین جوادی که در آئین هفدهمین سالروز تأسیس منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس سخن میگفت، اظهار داشت: ۹ سال در این منطقه بودهام و خودم را یک عسلویهای و یک استان بوشهری میدانم و هر وقت به این منطقه سفر میکنم احساس اطمینان و آرامش میکنم.
وی اضافه کرد: سال ۱۳۶۶ برای نخستین بار به این منطقه سفر کردم برای پیگیری طرح کنگان و طرح محرم که یک منطقه بسیار محروم و کم امکانات بود ولی امروز شاهد آبادانی بسیار زیادی در سطح این منطقه هستیم.
وی افزود: این توسعه میانه راه است؛ مردم این منطقه در کنار توسعهای که صورت گرفته است، متحمل زحمات زیادی شدهاند که باید شاهد تداوم توسعه این منطقه در ابعاد مختلف باشیم و گامهای اساسی برای رفاه این مردم برداریم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دوران تحریم و با شرایط دشوار، حرکتهای بزرگی در این منطقه صورت گرفته است و در شرایط کنونی و با گشایش سیاسی و اقتصادی که فراهمشده و میشود و رفع تحریمهای ظالمانه خود را برای شتاب توسعه در منطقه آماده کنیم.
وی با اشاره به تفاوتهای صورت گرفته در مسئولیتها و مأموریتهای منطقه ویژه پارس از ابتدا تاکنون بیان کرد: در زمانهای مختلف مأموریتهای متعددی برای سازمان منطقه ویژه پارس تدوینشده بود، روزی صرف در حوزه گمرکی و به مرور زمان برای ارائه خدمات عمومی و پشتیبانی از صنایع نفت و گاز برنامهریزی کرده و امروز نیز توسعه این منطقه را مدیریت میکند و برنامهٔ آینده این سازمان و منطقه بسترسازی برای برنامههای توسعهای آتی است.
جوادی خواستار تشکیل یک کارگروه ویژه برای بررسی مسائل طی ۱۷ سال تأسیس سازمان منطقه ویژه پارس شد و گفت: باید بررسی شود که در چه برنامههایی موفق بودهایم و کجاها ناموفق بودهایم و نقاط ضعف را برطرف کرده و نقاط قوت را تقویت کنیم.
باید به صورت ویژه به مسائل زیستمحیطی نگاه شود
وی خواستار توجه ویژه به مسائل زیستمحیطی در سطح منطقه شد و افزود: توسعه صنعتی عوارضی هم دارد که باید به صورت ویژه به این مسائل نگاه شود و شاهد توسعه زیستمحیطی در این منطقه به عنوان یکی از قطبهای صنعتی کشور باشیم.
معاون وزیر نفت تأکید کرد: باید برنامهریزی شود که در برنامه ششم توسعه سرفصل جدیدی برای مسائل زیستمحیطی منطقه تعریف شود.
وی خواستار توجه به توسعه امکانات آموزشی، بهبود شرایط زیستمحیطی، رفع کاستیها و ایجاد نیازها شد و گفت: امروز شاهد حضور مدیران اسبق در این مراسم بودیم که کار بسیار خوبی از سوی یوسفی بود و ثابت کرد که با رفتن آدمها آنها فراموش نمیشوند.