روند توزیع اعتبارات به شهرستان سلطانیه مطلوب است
فرماندار سلطانیه روند توزیع اعتبارات به شهرستان سلطانیه، نشان از دید مثبت مقام عالی استان نسبت به این خطه تاریخی است.
به گزارش خبرنگارایلنا از زنجان پرویز خالقی، با اشاره به اهمیت ایجابی جلسات کمیته برنامهریزی و توسعه سلطانیه که یکی از زیرمجموعههای شورای برنامهریزی و توسعه استان محسوب میشود، گفت: این دسته از جلسات مستند به ماده ۱۷۸ قانون برنامه پنجم توسعه برگزار شده و عمده هدف از برگزاری آن اتخاذ تصمیماتی در راستای توزیع عادلانه و منطقی اعتبارات متعارف در هر سطحی از جامعه و ایجاد توازن در بین مناطق مختلف است.
این مسئول با اشاره به اینکه براساس آخرین سرشماری نفوس و مسکن، سلطانیه قریب به ۳ درصد از جمعیت کل استان را در بر داشته و با این وجود طی مرحله اخیر تخصیص اعتبارات از محل مواد ۱۲، ۱۸۰، مصوبات خاص و... تقریباً ۹ درصد از کل اعتبارات یاد شده استان را از آن خود ساخته است، از توجهات ویژه مقام عالی استان نسبت به توسعه و آبادانی روز افزون شهرستان سلطانیه قدردانی نموده و دید مثبت ایشان نسبت به این خطه تاریخی را بسیار امیدوار کننده برخواند.
وی با گفتن اینکه در حال حاضر شهرستان سلطانیه با ۲ بخش تابعه خود، جزو مناطق برخوردار محسوب میشود افزود: شواهد و قرائن امر گواه بر این دارد این منطقه و بویژه بخشهای تابعه آن شاخصههای لازم برای برخورداری را نداشته و در عین حال که دچار محرومیت از ابعاد مختلف است، از بسیاری از مزایای مربوطه به مناطق محروم بیبهره میماند و در این خصوص نیز توجهات ویژه مسئولان استانی را مطالبهگر شد.
فرماندار سلطانیه میزان تخصیص اعتبارات مربوط به مواد ۱۲، ۱۸۰ و مصوبات خاص به عنوان آخرین مرحله تخصیص اعتبارات در سالجاری را در سطح شهرستان ۶۸۵۰۶ میلیون ریال خاطر نشان ساخته و گفت: این بخش از اعتبارات قرار است برای تحقق ۳۶ پروژه متعارف عمرانی در این شهرستان صرف شود.
نماینده عالی دولت در سطح شهرستان سلطانیه با گفتن این نکته که از کل میزان اعتبار مربوط به مصوبات خاص در سطح استان، بیش از ۶۵ درصد به شهرستان سلطانیه تخصیص یافته است از توجهات ویژه مقام عالی استان قدردانی کرد.
این مسئول همچنین با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری (دامت برکاته) مبنی بر جزم عزم راسخ توسط مسئولان در راستای رفع و رجوع مسائل مربوط به آبرسانی گفت: بایستی در سطح آبرسانی نیز همانند گازرسانی در شهرستان به شاخص مطلوبه دست یافته و به کمترین مسائل سوق یابیم.
رئیس کمیته برنامهریزی و توسعه شهرستان سلطانیه اعتبارات یاد شده را تنها اعتبارات ویژه شهرستان سلطانیه برنخوانده و بخش اعظم دیگری از بودجه درنظر گرفته شده برای این خطه را از آن اعتبارات ملی دانست و به برخی از طرحهای اجرا شده توسط این دسته از اعتبارات به چهار بانده کردن مسیر سلطانیه به قیدار با ۴۶ هزار میلیون ریال، احداث اردوگاه کار با ۱۰ هزار میلیون ریال و چهار بانده کردن مسیر سلطانیه به ابهر و... اشاره کرد.
وی با گفتن اینکه مسائل و مشکلاتی در حوزه آبرسانی شهری در این شهرستان وجود دارد اظهار داشت: اعتبارات این قسم از شهرستان با کم توجهی مسئولان مربوطه استانی و شهرستانی توزیع گشته و از آنان صراحتاً خواست نسبت به این مسأله تجدید نظر کنند.
خالقی همچنین از متولیان مربوطه شرکت شهرکهای صنعتی استان خواست تا با توجه به اینکه شهرک صنعتی ۱۰۴ هکتاری سلطانیه به عنوان تنها شهرک صنعتی درحال احداث در شهرستان میباشد، اعتباراتی از محل منابع داخلی شرکت و علاوه بر اعتبارات شهرستانی درنظر گرفته و مقدمات امر را برای واگذاری اراضی این شهرک به واحدهای تولیدی و صنعتی از ابتدای سال آتی درنظر بگیرند.
وی افزود: شهرستان سلطانیه درحال حاضر فاقد حتی یک باب استخر سرپوشیده میباشد و این درحالی است که تعداد درخواستهای مردمی در این زمینه بسیار قابل ملاحظه بوده و حتی از جمله واحدهای درسی اجباری کنونی وزارت آموزش و پرورش را میتوان گذراندن واحد درسی آموزش شنا قلمداد ساخت و این را خواسته بحق و مکرر مردمان این شهرستان یادآور شد.
فرماندار سلطانیه همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، خطاب به متولیان بنیاد شهید استان گفت: درحال حاضر ۲۶ گلزار شهدای شهرستان سلطانیه ساماندهی نشده است و در این باره از آنان خواست تا برنامه ریزیهای خود را به گونهای سوق دهند تا این آمار رو به صفر میل کند.