راهاندازی پیش سردکن گوشت در کشتارگاه دزفول
رئیس اداره دامپزشکی دزفول گفت: با هماهنگیهای بهعملآمده با شهرداری از نیمه مهر سال جاری همزمان با روز دامپزشکی پیش سردکن کشتارگاه دام در این شهرستان راهاندازی میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، محسن ورجاوند بیان داشت: در این فرآیند درصورتیکه لاشه پس از ذبح به مدت 24ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد در سردخانه قرار گیرد، باعث ترد شدن گوشت و طبخ بهتر آن میشود و درنتیجه به حفظ کیفیت و سالمسازی گوشت کمک شایانی خواهد کرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول افزود: نگهداری لاشهها به مدت 24ساعت باعث طی شدن روند جمود نعشی شده و سبب از بین رفتن بسیاری از عوامل بیماریزا ازجمله عامل بیماری تب کریمه کنگو میشود.
وی همچنین تصریح کرد: مردم از خرید گوشتهای فاقد برچسب و مهر دامپزشکی خودداری کنند.