خبرگزاری کار ایران

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه خبر داد

تولید بیش از 2 هزار تن گوشت سفید در سوادکوه

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه گفت: بیش از ۲۱۲۶ تن گوشت سفید در پنج ماهه اول امسال در این شهرستان تولید شد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، علیرضا مرادیان گفت: در راستای تامین امنیت غذایی و تولید پایدار کشاورزی، در ۵ ماهه اول سال ۹۴ بیش از ۲۱۲۶ تن گوشت سفید توسط مرغداران سوادکوهی در این شهرستان تولید شد.

وی تصریح کرد: شهرستان سوادکوه دارای ۳۷ واحد مرغ گوشتی فعال با راندمان تولید مناسب می‌باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سوادکوه در ادامه سخنانش از برگزاری دو دوره کارگاه آموزشی مبارزه با بیماری دامی لمپی اسکین در این شهرستان خبر داد و گفت: در راستای توانمند سازی بهره برداران بخش دامی و افزایش آگاهی و دانش علمی و فنی بهره برداران، دو دوره کارگاه آموزشی با حضور ۶۰ بهره بردار در روستاهای ارات بن و لولاک این شهرستان برگزار و موضوعات آموزشی در خصوص علائم بیماری لمپی اسکین، راه‌های انتقال بیماری، راه‌های پیشگیری و در صورت ابتلا درمان بیماری به فراگیران ارائه شد.

کد خبر : ۳۰۴۴۳۷