علم، تقوا، ساده زیستی، شجاعت و امانتداری از خصوصیات بارز آیتالله مدنی بود
رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل گفت: علم، تقوا، ساده زیستی، شجاعت، امانت داری و ارتباط نزدیک با مردم از خصوصیات بارز آیت الله مدنی بود.
به گزارش خبرنگارایلنا در آران و بیدگل حجتالاسلام سمیع الله مردان رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل در گفتوگو با خبرنگاران با گرامیداشت سالروز شهادت شهید محراب حضرت آیت الله مدنی گفت: آیت الله مدنی تمام عمر شریف خود را در راه احیای معارف اسلامی و نشر فرهنگ اهل بیت (ع) سپری کرد.
وی افزود: این مبارز انقلابی در سنگرهای مختلف به ستیز با جهل و تباهی و ستم پرداخت و از جوانی در راه مبارزه با طاغوت قدم نهاد و در این راه تبعیدهای مداوم را به جان خرید.
رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل خاطر نشان کرد: آیت الله مدنی با توجه به اینکه در دوران کودکی پدر و مادر خود را از دست داد، سختی و رنج بسیاری را متحمل شد و برای تحصیل علم به قم و سپس نجف عزیمت کرد و در حوزه نجف در کنار فعالیتهای علمی، لحظهای از فعالیت هیا سیاسی غافل نبود.
حجتالاسلام مردان افزود: این عالم بزرگ، در سال ۴۲ به ندای امام خمینی (ره) لبیک گفت و پس از بازگشت به ایران، به هدایت مبارزات سیاسی علیه شاه پرداخت.
وی به تبعیدهای پی در پی آیت الله مدنی در طول مبارزات انقلابی این عالم بزرگ اشاره کرد و افزود: پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، این سرباز خستگی ناپذیر انقلاب، فصل دیگری از مبارزات خود را برای حفظ و حراست از انقلاب اسلامی آغاز کرد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل افزود: در حالی که تبریز در ابتدای پیروزی انقلاب، در معرض فعالیت جریانات ضد انقلاب حزب خلق مسلمان قرار گرفته بود، امام خمینی (ره) با انتصاب آیت الله مدنی بهعنوان امام جمعه تبریزموقعیت جناح انقلاب را در این شهر تقویت کند.
حجتالاسلام مردان خاطر نشان کرد: با ورود آیت الله مدنی، اوضاع تبریز دگرگون شد و دست دشمن در فعالیتهای ضد انقلابی کوتاه شد و حتی در سختترین شرایط، نماز جمعه برپا شد.
وی یادآور شد: با شروع جنگی تحمیلی، آیت الله مدنی با حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل روحیه رزمندگان اسلام را تقویت بخشید.
رییس اداره تبلیغات اسلامی آران و بیدگل تصریح کرد: این مبارز انقلابی سرانجام در روز جمعه ۲۰ شهریور در هنگام اقامه نماز جمعه در محراب عبادت بر اثر انفجار نارنجک به درجه رفیع شهادت نایل شد.
حجتالاسلام مردان، علم، تقوا، ساده زیستی، شجاعت، امانت داری و ارتباط نزدیک با مردم را از خصوصیات بارز این عالم فقید دانست و خاطر نشان کرد: عظمت مقام علمی آیت الله مدنی بر کسی پوشیده نبود اما تقوا و روح پیراسته او هرگز این اجازه را به وی نمیداد که او را آیت الله خطاب کنند.
وی تصریح کرد: این عالم بزرگ، دارای دید سیاسی و نسبت به مسائل کشور آگاه بود و شجاعت و صراحت بیان ایشان در برابر رژیم پهلوی زبانزد عام و خاص بود.