خبرگزاری کار ایران

جمشید انصاری مطرح کرد

ضرورت مشارکت اقتصادی مردم در توسعه زنجان

استاندار زنجان گفت: طی بررسی‌های بعمل آمده میزان سرمایه گذاری صنعتی استان که توسط سرمایه گذاران زنجانی صورت پذیرفته تنها ۳۰ درصد است.

به گزارش خبرنگارایلنا از زنجان، جمشید انصاری، امروز در دومین روز از هفته دولت، در مراسم افتتاح شرکت ریخته‌گری پیوسته سهند واحد تولید کنسانتره اظهار داشت: این واحد صنعتی با همت سرمایه گذاران چینی در بخش زنجانرود به بهره برداری می‌رسد.

استاندار زنجان، با بیان اینکه مسئولیت نهایی توسعه استان بر عهده مردم است، گفت: حضور سرمایه گذاران از سایر استان‌ها و کشورهای دیگر همواره بعنوان مکمل عمل می‌کند. افزود: طی بررسی‌های بعمل آمده میزان سرمایه گذاری صنعتی استان که توسط سرمایه گذاران زنجانی صورت پذیرفته تنها ۳۰ درصد می‌باشد.

انصاری ادامه داد: حرکت شتابانی را در توسعه صنعتی استان شاهد هستیم بطوریکه طی دو سال گذشته برای سرمایه گذاری در استان ۱۰ هزار میلیارد تومان تقاضا صورت پذیرفته است که اگر حتی ۲۵ درصد این تقاضا انجام پذیرد در استان ۲ هزار و پانصد میلیارد تومان سرمایه گذاری محقق می‌شود.

استاندار زنجان با اشاره به این موضوع که مسئولیت نهایی توسعه استان بر عهده مردم است گفت: حضور سرمایه گذاران از سایر استان‌ها و کشورهای دیگر همواره بعنوان مکمل عمل می‌کند. افزود: طی بررسی‌های بعمل آمده میزان سرمایه گذاری صنعتی استان که توسط سرمایه گذاران زنجانی صورت پذیرفته تنها ۳۰ درصد می‌باشد که ۷۰ درصد متعلق به سرمایه گذاران خارج از استان است. لذا یکی از معضلات موجود سرمایه گذاری‌های صنعتی در استان عدم مشارکت مطلوب هم استانی‌ها می‌باشد.

مقام عالی استان تصریح کرد: باید این توقع در استان اصلاح شود که توسعه استان با سرمایه گذاران خارج استان رقم خواهد خورد.

وی همچنین تاکیدکرد: یکی از موانع سرمایه گذاری در استان حجم عمده سرمایه گذاری در قالب سفته بازی و بورس زمین است حال آنکه حجم سرمایه گذاری بانکی در استان متناسب با جمعیت استانی نمی‌باشد درصورتیکه به لحاظ درآمد سرانه (GDP) استان زنجان از استانهای همجوار وضعیت بهتری دارد.

انصاری همچنین در بخشی از سخنان خود، تصریح کرد: استان به لحاظ نرخ مشارکت جمعیت در بازار بورس بالا‌ترین میزان را داراست بطوریکه بین ۶ تا ۷ هزار میلیارد تومان منابع استان درگیر مسائل زمین بوده و حدود ۵۰ درصد از این میزان در بورس قرار دارد که در مجموع ۱۰ هزار میلیارد تومان را شامل می‌شود. که هیچ گونه تاثیری در روند توسعه استان ندارد.

وی، دراین راستا اظهار کرد: بدون مشارکت اقتصادی مردم چرخه توسعه اقتصادی استان تکمیل نخواهد شد.

استاندار زنجان همچنین با اشاره به یکی از مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان درخصوص شناسایی اکتشافات پهنه‌های معدنی استان گفت: هم اکنون شناسایی پهنه‌های سلطانیه، طارم، انگوران توسط برخی شرکت‌ها از جمله ایمیدرو درحال انجام است لذا باید سرمایه گذاری لازم در این خصوص برای سالهای آتی در استان صورت پذیرد تا درصورت شناسایی معادن، استان زنجان تنها به تولیدکننده مواد خام مبدل نشود.

گفتنی‌ست شرکت ریخته‌گری سهند در روستای قیطول زنجانرود قرار دارد و از واحدهای زیرمجموعه شرکت فولاد پیوسته سهند است که توانایی تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کنسانتره آهن را در سال دارا است.

کد خبر : ۳۰۰۱۵۴