۲۰۰هکتار از اراضی کشاورزی قائم شهر تجهیز و نوسازی شد
مدیرجهادکشاورزی قائمشهرگفت: تجهیزونوسازی ۲۰۰ هکتارازاراضی شالیزاری در قائم شهر، با صرف هزینهای بالغ بر ۱۴میلیارد ریال اعتبار، انجام شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قائم شهر، فرزین فرهادی در مراسم احداث و بهسازی کانال انتقال آب و افتتاح پروژه تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی اراضی کشاورزی و طرح پوشش کانالهای خاکی (لاینینگ) در دومین روز از هفته دولت با بیان اینکه تاکنون ۴هزارهکتار از اراضی شالیزاری این شهرستان تجهیزو نوسازی شده است، اظهار داشت: شالیزارهای سنتی به علت زهکشی نامناسب، مشکلات آبرسانی و نبود جادههای دسترسی در مزارع، هزینههای تولید را زیاد میکنند.
وی افزود: تجهیزونوسازی ۲۰۰ هکتارازاراضی شالیزاری در قائم شهر، با صرف هزینهای بالغ بر ۱۴میلیارد ریال اعتبار، انجام شد.
فرهادی اظهار داشت: در کشت سنتی از آبرسانی بین مزارع استفاده نمیشود و این زمینها از زهکشی مناسب بهرهمند و زمینهای شالیزاری مازندران و گیلان بعد از برداشت برنج در فصول پر باران به باتلاقی تبدیل میشود که برای صید پرنده از آن استفاده میکنند.
مدیرجهادکشاورزی قائمشهر با بیان اینکه این پروژهها که از محل اعتبارات ملی اجرا شدهاند، تصریح کرد: اراضی شالیزاری روستای پایین رستم با حجم عملیات ۳۵. ۵هکتاربا اعتبارمصوب یک میلیاردو۳۷۷میلیون ریال و۵۸ بهره بردارو روستای پاشاکلای افراکتی با حجم عملیات ۴۰ هکتارو اعتبار یک میلیارد و پانصدوچهارمیلیون ریال، و ۴۸ بهره بردار تجهیز، نوسازی و یکپارچه سازی شد.
وی افزود: ۲هزاروسیصدمترلاینینگ در روستای تلوک با اعتباریک میلیاردو۶۱میلیون ریال و ۱۰۵ بهره بردار، ۷هزار مترمربع در روستای ذیلت با اعتبار ۲ میلیاردو نهصدوشصت و سه هزارمیلیون ریال و۶۵ بهره بردارو لاینینگ فاز ۲ روستای دوک با حجم عملیات ۶هزارو سیصد مترو اعتبار ۲میلیاردو هشتصدوبیست و هشت میلیون ریال و ۵۵ بهره بردار انجام و به بهره برداری رسید.
فرهادی کل اعتبار این ۵ پروژه را ۹۴۸ میلیون تومان بیان کرد و گفت: با توجه به هزینه تولید در محصولات کشاورزی به دلیل کشت سنتی با اجرای پروژه تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی میتوانیم تا حدودی هزینه تولید و راندمان مصرف آب را کاهش دهیم.