طلاب علوم دینی از 120 کشور دنیا در قم حضور دارند
با حضور مدیر کل اتباع خارجی استانداری قم واعضای بنیاد قم پژوهی در جلسه این هفته بنیاد، به بررسی وضعیت اتباع خارجی استان قم پرداخته شد.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از قم به نقل از روابط عمومی بنیاد قم پژوهی، این جلسه با حضور جمعی از قمپژوهان با موضوع فوق آغاز شد و در ادامه، عباس شیرمحمدی مدیر کل اتباع خارجی استانداری قم به ارائه گزارشی از وضعیت اتباع خارجی در استان قم پرداختند.
وی گفت: شروع ورود اتباع افغانستان به کشور و قم مربوط به زمان هجوم ارتش شوروی به افغانستان در سالهای اول انقلاب بود که در حال حاضر تعداد اتباع مجاز افغانیهایی که در قم حضور دارند حدود 120هزار نفر است
وی افزود: به برکت وجود حوزه علمیه قم، اکنون از 120 ملیّت در قم، طلبه مشغول تحصیل دارند که جمعیت آنها با خانوادهایشان به حدود40هزار نفر میرسد.
شیرمحمدی اظهار کرد: قم در طول سال میزبان حدود 1/5 میلیون زائر عراقی است و به همین منظور متولیان استان باید برنامهریزی مناسب داشته باشند تا این حضور هم بر اقتصاد استان تاثیر داشته و هم بتوان فرهنگ اصیل قم را به عنوان الگوی انقلاب صادر کرد.
وی گفت: قم بعنوان پایگاه تشیع و خاستگاه انقلاب بوده و لذا از این شهر به عنوان یک شهر بین المللی یاد میشود که مصداق کامل حدیث شریف امام صادق(ع) است که میفرمایند « فیفیض العلم منه الی سایر البلاد»
در ادامه جلسه، اعضای بنیاد قم پژوهی به بیان سوالات خود در این زمینه پرداختند.
جلسات بنیاد قمپژوهی، سهشنبه هر هفته ساعت 18 و 30 دقیقه در محل بنیاد قمپژوهی واقع در انتهای خیابان شهید فاطمی (دورشهر) نبش میدان رسالت، موسسه آموزش عالی طلوع مهر برگزار میشود و حضور همه علاقهمندان به موضوعات مربوط به پیشینه، حال و آینده قم، بلامانع است.