تولید سالانه هفت هزار تن گوشت قرمز در آمل
مدیر جهاد کشاورزی آمل گفت: سالانه بیش از 7 هزار و 87 تن گوشت قرمز در شهرستان تولید میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از آمل، سیدمرتضی امینی گفت: شهرستان آمل با 549 واحد دامپروری صنعتی و نیمه صنعتی و با جمعیتی بالغ بر 302 هزار و 537 رأس دام سبک و سنگین فعال، بیش از 11 درصد دام مازندران را داراست.
امینی با بیان اینکه میزان تولید گوشت قرمز شهرستان آمل بالغ بر 7 هزار و 87 تن در سال است ادامه داد: این شهرستان دارای 425 واحد پرورش گاو شیری با ظرفیت 5 هزار و 490 رأس، 58 واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت 1465 رأس، 60 واحد گوسفند و بز داشتی با ظرفیت 4320 رأس و 6 واحد پرواربندی بره با ظرفیت1608 رأس است.
او در پایان گفت: میزان تولید گوشت قرمز در شهرستان آمل بالغ بر 7 هزار و 87 تن در سال است که علاوه بر تأمین مصرف شهرستان و استان به دیگر استان نیز صادر میشود.