حقوق کارگران در واحدهای تولیدی و صنعتی تضییع میشود
دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران با انتقاد از تضییع حقوق کارگران در واحدهای تولیدی و صنعتی گفت: تاخیر در پرداخت مطالبات باعث شده بسیاری از کارگران مجبور شوند برای تامین مخارج زندگیشان، به مشاغل کاذب روی بیاورند.
نصرالله دریابیگی درگفتوگو با خبرنگار ایلنا در ساری گفت: برخی به بهانه نوع قرارداد استخدامی و خطاب آنها با عناوین پیمانی و رسمی، از پرداخت حقوق واقعی به کارگران سر باز میزنند و در بخش همسانسازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری با کارگران بازنشسته تامین اجتماعی با وجود مصوبه مجلس دولت شانه خالی میکند.
وی افزود: امروز زمان آن رسیده که یک بار و برای همیشه در مورد این موضوع مهم تصمیمگیری اساسی به عمل آید و مشکلات این دو قشر که سالهاست بر زمین مانده حل شود.
دریابیگی تصریح کرد: از دولت و مجلس انتظار داریم تا با نظارت صحیح و تاکید بر ایجاد نظام هماهنگ پرداخت برای همه شاغلان در نهادهای دولتی و خصوصی و بدون تبعیض ناشی از نوع قرارداد استخدامی،پیمانی، رسمی، قراردادی، از جذب هرگونه اتباع خارجی در مشاغل تولیدی، صنعتی، ساختمانسازی نیز جلوگیری به عمل آورند و از این گذر، برای جلوگیری از افزایش روز افزون آسیبهای فرهنگی طلاق، اعتیاد، بزههای اجتماعی، دعواهای خیابانی چارهاندیشی کنند.
دریابیگی اضافه کرد: دستمزد کم و مشکلاتی مانند تاخیر در پرداخت مطالبات باعث شده بسیاری از کارگران مجبور شوند برای تامین مخارج زندگیشان، به مشاغل کاذب روی بیاورند در حالیکه اگر میزان دستمزد متناسب با نرخ تورم تنظیم شود ما با چنین شرایطی مواجه نمیشویم و انگیزهٔ کارگران هم برای تولید بالاتر میرود.
دبیر خانه کارگر مازندران، به تضییع حقوق کارگران در واحدهای تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت: در منابع مذهبیمان بارها توصیه شده تا وقتی عرق کارگر خشک نشده باید دستمزد او پرداخت شود، در حالیکه روزها ماهها از خشک شدن عرق کارگر میگذرد ولی نه تنها حقوق او به موقع پرداخت نمیشود بلکه مدتها باید برای گرفتن حق و حقوقش از این اداره به آن سازمان سرگردان هستند.