خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان

مدرسان فاقد آیتم‌های علمی از چرخه تدریس حذف می‌شوند

رئیس دانشگاه علمی کاربردی کردستان گفت: دانشگاه به ضعف خود واقف است و در نظر دارد با کارگروه‌های علمی ضعف خود را جبران کند و اگر مدرسی آیتم‌های علمی مورد نظر را نداشته باشد کد مدرسی او حذف خواهد شد.

به گزارش ایلنا، رحمت اله میرزایی ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان اظهار کرد: این دانشگاه با هیچ مدرسی تعارفی ندارد و قطعا مدرس‌هایی که ضعیف عمل می‌کنند حذف شده و به این مساله ترتیب اثر داده می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون 2 تا سه دوره آموزشی تدریس و مهارت سنجش برگزار شده است، افزود: از اساتید مجرب استان دعوت کردیم تا از مدرسین این دانشگاه ارزشیابی به عمل آورند.

میرزایی تعداد مدرسان علمی کاربردی استان را یک هزار و 200 نفر برشمرد و گفت: با تعداد متقاضیان تدریس جمعا یک هزار و 500 نفر مدرس داریم که 30 درصد از افرادی که در مراکز علمی و کاربردی تدریس می‌کنند در دستگاه‌های دولتی شاغل هستند.

3 مرکز علمی کابردی جدید افتتاح می‌شود

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان از افتتاح سه مرکز جدید این دانشگاه در استان خبر داد.

میرزایی خاطرنشان کرد: در آینده بناست سه مرکز به مراکز علمی و کاربردی استان اضافه شود 2 مرکز در بانه و مریوان و یک مرکز انتقال خون ایجاد می‌شود که مرکز بانه متعلق به شهرداری و مرکز مریوان به صنعت نان‌آوران زاگرس تعلق دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 18 مرکز علمی کاربردی در سطح استان داریم، افزود: این مراکز به 2 دسته تقسیم می‌شوند یک دسته موسسات دولتی مانند میراث فرهنگی، جهاددانشگاهی، دانشگاه قضایی و غیره بوده و دسته دوم مراکز خصوصی چون مرکز سنندج 1و2، فرهنگ و هنر، مدیریت صنعتی، سروش و شهرستان‌ها هستند.

وی با بیان اینکه از 18 مرکز علمی کاربردی 12 مرکز در سنندج و شش مرکز در شهرستان‌ها قرار دارد، یادآور شد: بخش زیادی از دانشجویان ما جذب بازار و مراکز کار شده اند و از 11 هزار دانشجوی فعلی و 11 هزار دانشجوی فارغ التحصیل 50 درصد شاغل هستند.

میرزایی اظهار کرد: دانشگاه‌های علمی کاربردی در سطح استان در گروه‌های صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی طبقه‌بندی می‌شوند که از آن میان بخش کشاورزی هشت درصد، بخش خدمات 42 درصد، بخش فرهنگ و هنر 14 درصد و بخش صنعت 36 درصد هستند.

وی تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی مقطع کارشناسی ارشد ندارد و دانشگاه‌های مدیریت صنعتی و جهاددانشگاهی چون مستقل هستند ممکن است کارهایی انجام دهند و اگر مدرکی صادر شود قطعا این مدرک معتبر نیست.

 

کد خبر : ۲۹۰۷۴۹