خبرگزاری کار ایران

60 درصد دانشجویان دانشگاه‌ها در کردستان دختر هستند

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان گفت: 60 درصد دانشجویان دانشگاه‌ها در کردستان دختر هستند و این جمعیت قابل ملاحظه نیازمند یک کانون مطالعات زنان هستند و جای تاسف دارد که تاکنون این مساله مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

به گزارش ایلنا، جمال ارشدی قبل ازظهر امروز در جلسه کمیته فرهنگی حجاب و عفاف استان کردستان گفت: امروز زنان علاوه بر خانواده پابه‌پای مردان در جامعه حضور دارند و در معرض آسیب‌هایی هم قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه درونی‌کردن ارزش‌ها در تعالیم دینی ما وجود دارد و باید به عنوان الگو در جامعه و مردم رواج یابد، گفت: مشکل اصلی در شیوه پیاده شدن الگوهای اجتماعی و بخش اجرایی است و ممکن است فردی تضادهای اجتماعی را از طریق رفتارهای بیرونی نمایش دهد.

ارشدی با بیان اینکه اگر در دانشگاه‌ها هسته گسست و حسی‌شدن فرهنگی رخ دهد در جامعه مورد الگو قرار می‌گیرد، افزود: وقتی خود ما رعایت نمی‌کنیم نباید انتظار داشته باشیم فرزندانمان رعایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: آیا در صنعت مد و پوشش توانسته‌ایم چیزی را جایگزین پوشش‌های خارجی قرار دهیم؟ آیا قدرت رقابت داریم؟ در بحث زیبایی شناسی و جامعه شناسی امروز معیار زیبایی خانم‌ها و آقایان چیست؟ آیا رسانه‌ها در این حوزه کار می‌کنند؟

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کردستان با اذعان بر اینکه ما از نظر دینی مشکل نداریم بلکه بحث معیارها و شیوه دیدگاه‌هاست، اضافه کرد:  نباید برخی مسائل به آسیب تبدیل شود زیرا بین مساله و آسیب تفاوت وجود دارد.

وی تصریح کرد: اگر پنل‌های تخصصی عفاف و حجاب در دانشگاه‌ها با حضور اساتید، روانشناسان، جامعه شناسان و علما ایجاد شود فضای فرهنگی مطلوبی ایجاد می‌شود.

ارشدی نهادینه‌کردن فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه را مستلزم صبر زیادی برشمرد و گفت: این کار باید به صورت علمی برخورد شده و بر اساس آموزه‌های دینی اجرایی شود.

وی یادآور شد: 60 درصد دانشجویان دانشگاه‌ها در کردستان دختر هستند و این جمعیت قابل ملاحظه نیازمند یک کانون مطالعات زنان هستند و جای تاسف دارد که تاکنون این مساله مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

ارشدی در پایان گفت: 60 درصد دانشجویان ما دختر هستند اما فضایی برای آنان وجود ندارد تا بتوان مسائل عفاف و حجاب را کنترل کرد.

 

 

کد خبر : ۲۸۷۵۷۰