مقابله با اعتیاد نیازمند مشارکت اجتماعی است
سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان اعلام کرد: مقابله با پدیده اعتیاد تنها با فعالیت بخش دولتی میسر نیست و باید همه اجزای جامعه در این امر مشارکت کنند.
به گزارش خبرنگارایلنا ازرشت، یونس رنجکش در جلسه هماهنگی برگزاری برنامههای روزجهانی مبارزه با مواد مخدر درگیلان اظهارکرد: داشتن مهارتهای زندگی به ویژه نه گفتن به مصرف مواد مخدر وهرپدیده ناهنجاراجتماعی به چگونگی برخورد خانوادهها درآموزش فرزندان بستگی دارد.
وی یادآورشد: باید تلاش کنیم تا حساسیتهای اجتماعی و همگراییهای عمومی را در شناخت بهتر ناهنجاریهای تولید شده از طریق رویکرد به مصرف مواد مخدر در جامعه را بیشتر کرد.
رنجکش ادامه داد: برگزاری برنامههای فرهنگی و هنری و کانون توجه قراردادن مناسبتها نقش مهمی در حساس کردن افکارعمومی دراین زمینه دارد.
جانشین رئیس کمیته مشارکتهای اجتماعی و سازمانهای مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر گیلان بیان کرد: در اجرای این برنامهها، همه سازمانها باید نقش داشته باشند تا با مدیریت واحد به اثر بخشی برنامههای فرهنگی و اجتماعی اضافه شود.
به گفته رنجکش، تغییر رویکردهای عمومی و حساس کردن جامعه مستلزم برنامههای بلند مدت است و باید در این زمینه همه اجزای اجتماعی درگیر شوند.
سرپرست اداره کل امور اجتماعی استانداری گیلان تاکید کرد: خانوادهها مهمترین عامل کنترل آسیبهای اجتماعی به ویژه در حوزه مصرف مواد مخدر هستند.
وی گفت : روی آوردن به اعتیاد و درگیرشدن با آسیبهای ناشی از آن از کوچکترین بهانه شکل میگیرد و در این شکلگیری اگر شخصی مهارتهای فردی داشته باشد میتواند در کنترل رفتار خود تاثیرگذار باشد.
رنجکش خواستارهمکاری همه دستاندرکاران فرهنگی و هنری و نهادهای اجتماعی درپیشگیری از مصرف مواد مخدر در استان گیلان شد.