امنیت غذایی کشور تنها با فرهنگ و مدیریت جهادی محقق میشود
معاون مؤسسه تحقیقات برنج کشور گفت: امنیت غذایی که امنیت ملی را به دنبال دارد تنها با فرهنگ ومدیریت جهادی محقق میشود.
به گزارش ایلنا ازساری به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، عرفانی طی سخنانی در نشست هم اندیشی کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی آمل گفت: انتخاب نام جهاد کشاورزی به این دلیل است که کار کشاورزی با فرهنگ و مدیریت جهادی انجام گیرد.
وی تصریح کرد: امنیت غذایی که امنیت ملی را به دنبال دارد تنها با فرهنگ و مدیریت جهادی محقق می شود.
عرفانی در خصوص بحث اصلاح و معرفی ارقام جدید برنج گفت: تعامل و همکاری مؤسسه تحقیقات با مروجین، کشاورزان و مدیریت جهاد کشاورزی از جمله سیاست های راهبردی ماست.
وی در بحث خوداتکایی برنج افزود: مراحل اجرایی کردن طرح خوداتکایی برنج در حال تدوین است.
عرفانی با بیان اینکه برنامه روز مزرعه با اتصال سه حلقه محقق، مروج و کشاورز در دستور کار مؤسسه قرار دارد گفت: این طرح با هماهنگی و همکاری مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان انجام می گیرد.
در ادامه این نشست ذاکری معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: کشاورز باید با علم نوین روزآشنا شود و این امر محقق نمیشود مگر با برگزاری کلاسهای آموزشی فنی و مهارتی که در برگزاری این کلاسها از کارشناسان و محققین مؤسسه تحقیقات برنج هم کمک خواهیم گرفت.
خراسانی کارشناس مسوول زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان آمل در سخنانی مهمترین دغدغه کشاورزان برنجکار را تهیه بذر سالم، اصلاح شده و قابل اطمینان عنوان کرد و گفت: همکاری و هماهنگی تنگاتنگ اجرا و پژوهش در اجابت به این خواسته کشاورز بسیار مؤثر خواهد بود.
همچنین کارشناسان و محققین موسسه تحقیقات برنج حاضر در این نشست به بیان نظرات خود در مورد تحقیق و پژوهش، تهیه بذور اصلاح شده و قابل اطمینان کشاورز، نظارت مستمر بر کاشت، داشت و برداشت برنج به ویژه به موضوع تغذیه گیاه برنج و نحوه مبارزه با آفات و بیماری های آن پرداختند.