خبرگزاری کار ایران

تأسیس دانشگاه مشترک میان دانشگاه تبریز و ترکیه بررسی شد

تأسیس دانشگاه مشترک میان دانشگاه تبریز و ترکیه بررسی شد
کد خبر : ۲۷۶۰۷۴

رضا هاکان تکین، سفیر ترکیه در ایران و محمدرضا پورمحمدی، رییس دانشگاه تبریز در نشستی راههای گسترش همکاری‌های دو جانبه از جمله تاسیس دانشگاه مشترک را بررسی کردند.

رییس دانشگاه تبریز، در این آیین گسترش همکاری‌های مشترک علمی بین‌المللی و ایجاد تعاملات گسترده با سایر دانشگاه های جهان و به ویژه با دانشگاه های کشورهای منطقه را از جمله برنامه راهبردی این دانشگاه بیان کرد و گفت: دانشگاه تبریز آماده هر گونه همکاری های علمی و آموزشی با دانشگاه های دنیا و به خصوص کشورهای منطقه و اسلامی است که در این میان دانشگاه های کشور ترکیه به خاطر مشترکات تاریخی، اجتماعی و فرهنگی در اولویت می باشند.

به گزارش ایلنا  به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمدرضا پورمحمدی، در ادامه با تاکید بر اینکه، تاسیس مراکز علمی مشترک و گسترش همکاری های علمی و آموزشی بین ملت ها و کشورها موجب توسعه سایر همکاری های مشترک خواهد شد، تصریح کرد: دو کشور ایران و ترکیه ظرفیت های زیادی نسبت به سایر کشورهای منطقه دارند که باید از این پتانسیل ها برای توسعه و پیشرفت همه جانبه دو کشور و ملت استفاده شود.

رییس دانشگاه تبریز اضافه کرد: نزدیک به 40 تفاهم نامه همکاری با دانشگاه‌های مختلف دنیا و به ویژه با اتحادیه دانشگاه‌های منطقه قفقاز در قالب «پروتکل مولانا» منعقد شده و بیش از 20 دانشجوی خارجی نیز در سال گذشته جذب این دانشگاه شده و در اردیبهشت امسال هم نشست روسای دانشگاه‌های منطقه قفقاز به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه بر اساس رتبه‌بندی جدید دانشگاه لایدن در سال 2014، این دانشگاه رتبه 492 دنیا، 63 آسیا و دوم ایران را کسب کرد، تصریح کرد: همچنین در سال گذشته بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (ISC)، این دانشگاه در میان دانشگاه‌های جامع جزو 6 دانشگاه برتر کشور قرار گرفته است.

سفیر ترکیه در ایران، نیز در این نشست با اشاره به مشترکات فرهنگی و تاریخی هر دو کشور خواستار گسترش همکاری های مشترک در همه عرصه ها و به خصوص فعالیت های آموزشی و پژوهشی مختلف شد.

رضا هاکان تکین، با بیان اینکه تا به حال یک بار از دانشگاه تهران و دو بار از دانشگاه تبریز بازدید کرده است، تصریح کرد: این امر نشان از اهمیت و ظرفیت این دانشگاه بوده و در حد توان از تاسیس دانشگاه مشترک در تبریز حمایت نموده و همه همکاریهای لازم را انجام خواهم داد.

سفیر ترکیه در ایران، در ادامه روابط دو کشور را ریشه‌ای و ارزشمند بیان کرد و افزود: این روابط و ارتباطات دوستانه باعث توسعه کشورها و ملت ها می شود که باید این ارتباط همچنان ادامه داشته باشد.

وی، در خاتمه آمادگی کشور ترکیه را برای توسعه روابط دو جانبه در ابعاد مختلف با جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز