در هفته سلامت؛
برنامههای هفته سلامت منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی اعلام شد
سازمان بهداشت جهانی، در حال تلاش برای ارتقای ایمنی مواد غذایی بوده و شعار روز جهانی بهداشت در سال 2015 را «ایمنی مواد غذایی از بشقاب تا مزرعه» تعیین کرده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، اداره بهداشت منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی بندر امام خمینی در راستای گرامیداشت هفته سلامت، اقدام به اجرای چندین برنامه نموده و در اولین روز این هفته کلیه مدیران و رؤسای این سازمان با مراجعه به درمانگاه مرکزی منطقه اقدام به اندازه گیری فشارخون و تست نوار قلب کردند.
براساس این گزارش، ارسال پیامهای بهداشتی و سلامت با توجه به روز شمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، چاپ و انتشار پوسترها و تصاویری با عناوین روز جهانی بهداشت، برگزاری مسابقه در این زمینه، چاپ و توزیع ۳ کتابچه با موضوعات فشارخون، کمردرد و چربی از برنامههای این اداره در هفته بهداشت است.
اداره بهداشت این سازمان به عنوان بخشی از واحد HSE، همچنین جهت تشویق به کاهش وزن کارکنان دارای اضافه وزن، اقدام به اهدای جایزه به افرادی نموده است که توانستهاند چاقی درجه یک، ۲ و سه خود را به وزن طبیعی برگردانند.
این اداره همچنین در برگزاری سمینار امنیت مواد غذایی در منطقه نقش فعال خواهد داشت.
غذای ناسالم سالانه تقریباً باعث مرگ و میر ۲ میلیون نفر از مردم از جمله کودکان میشود. غذای مضر حاوی باکتری، ویروس، انگل و مواد شیمیایی است و علت بیش از ۲۰۰ نوع بیماری از اسهال تا سرطان میباشد. به همین علت سازمان بهداشت جهانی، در حال تلاش برای ارتقای ایمنی مواد غذایی بوده و شعار روز جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۵ را «ایمنی مواد غذایی از بشقاب تا مزرعه» تعیین کرده است.
در ایران به پیشنهاد وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی یکم لغایت هفتم اردیبهشت «هفته سلامت» نامگذاری شده است.