ساماندهی بازار سنتی یزد باعث رونق گردشگری میشود

رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد با تبیین نقش بازار در توسعه گردشگری استان و شهر یزد گفت: بازار، چشم و چراغ هر شهری به خصوص شهر میراث جهانی یزد است و از این رو برای افزایش جذب گردشگر ساماندهی بازار ضروری است.
به گزارش ایلنا از یزد، مجید دهقانیزاده، ساماندهی بازار سنتی یزد را از حلقههای مهم زنجیره گردشگری استان عنوان کرد و اظهار داشت: با تعامل سه جانبه دولت، شهرداری و کسبه بازار، ساماندهی این مجموعه شروع شده و امید است ظرف چندسال آینده شاهد وضعیت بهتری برای بازار یزد باشیم تا به رونق بیشتر گردشگری یزد کمک کند.
وی در ادامه، سال ۱۴۰۳ را سال سخت بودجهای برای کشور و استان توصیف کرد و گفت: هزینههای اجتنابپذیری به دولت چهاردهم تحمیل شد، اما با درایت و مدیریت خوب سازمان برنامه و بودجه کشور این سال با مدیریت شد و شاهد تخصیصهای خوبی در حوزه عمرانی کشور بودیم.
وی با تشریح وضعیت وضعیت اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای تخصیص یافته به استان در سال ۱۴۰۳ افزود: ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان نقدینگی دریافت کردیم، همچنین در سال گذشته از محل عوارض عمومی و آلایندگی نیز سه هزار و ۵۱۰ میلیارد تومان به شهرداریها و دهیاریهای استان پرداخت شد.
دهقانی زاده در خصوص تخصیص اعتبارات بین استانی و ملی اظهار کرد: علاوه بر این مبالغ، ردیفهای متعدد در قالب پیوست یک و جدول ۹ قانون بودجه به صورت بین استانی و ملی بالغ بر ۱۰۰هزار میلیارد تومان تخصیص داده شده و در اختیار دستگاههای اجرایی ملی قرار گرفته است.
دبیر شورای برنامهریزی و توسعه استان یزد بر پیگیری و تعامل حداکثری مدیران دستگاههای اجرایی از طریق وزارتخانه و دستگاه ملی ذیربط برای جذب سهم متناسب استان تاکید کرد و افزود: یکی از ملاکهای اصلی ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه اجرایی استان تحقق این مهم است.
دهقانیزاده در خصوص ظرفیتهای قانون بودجه سال ۱۴۰۴، از حمایت همه جانبه نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برای جذب اعتبارات قدردانی کرد و اظهار داشت: امیدواریم با استفاده از ظرفیت نمایندگان بتوانیم پروژههای عمرانی استان را بیش از پیش فعال نگهداریم و خدمات شایستهای را به مردم شریف استان یزد ارایه دهیم.
وی در ادامه از اجرای طرح سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۴۰۵ خبرداد و نتایج آن را برای تمامی شهر و روستاها و مناطق مسکونی استان حائز اهمیت دانست و افزود: قرار است این سرشماری مذکور به صورت ثبتی - مبنا پیگیری و عملیاتی شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان با تاکید بر اهمیت مکان محورکردن این سرشماری و حرکت به سمت آمارهای ثبتی - مبنا، ابراز امیدواری کرد که با همت شهرداریها و دهیاریها بتوان جمعیت واقعی استان یزد را مبتنی بر کدپستی و مکان، شناسایی و سرشماری کرد.