آغاز برداشت باقلای محلی (پاچ باقلا) در گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: پیش بینی میشود کشاورزان استان امسال ۲۲ هزار تن پیلهتر پاچ باقلا برداشت کنند.
به گزارش ایلنا از رشت، صالح محمدی با بیان اینکه گیلان تنها استان تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است، گفت: پیش بینی میشود کشاورزان گیلانی امسال با برداشت ۲۲ هزارتن باقلای محلی (پاچ باقلا) ۹۶۰ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.
وی افزود: امسال پاچ باقلا پاییزه در ۷ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی گیلان از جمله شالیزارها ، بهعنوان کشت دوم پس از برداشت برنج و زمینهای باغی کاشته شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، گفت: همه ساله در فصل بهار و پاییز در کلیه شهرستانهای گیلان پاچ باقلا کشت میشود.
صالح محمدی با بیان اینکه کشاورزان گیلانی از شهریورماه کشت پاییزه پاچ باقلا را در شالیزارها و زمینهای باغی خود آغاز میکنند، افزود: برداشت محصول پاییزه از نیمه مهرماه در استان آغاز میشود.
به گفته محمدی، مناطق عمده تولید این محصول در گیلان، شهرستانهای رشت، تالش، آستانهاشرفیه و ماسال است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کشت پاچ باقلا نقش مهمی در تأمین پروتئین گیاهی، اصلاح خاک و تثبیت ازت، به دلیل همزیستی با باکتری ریزوبیوم دارد.