در ۶ ماهه امسال؛
۱۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی استان قزوین تولید شد
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای صنعت دامپروری فعال این استان طی شش ماهه نخست امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، سید محمد میربابایی در این باره اظهار کرد: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۷ هزارو ۷۰۰ تن بوده حدود دو درصد رشد داشته است.
وی افزود: این مقدارگوشت قرمز در سه میلیون و ۴۰۰ هزار واحد دامی استان قزوین تولید شده است.
میربابایی پیش بینی کرد تا پایان سال جاری ۳۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود.
تامین مستمر نهاده های دامی و اتخاذ سیاستهای حمایتی همچون تامین سرمایه در گردش ارزان قیمت می تواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.