تولید ۳۵۵ هزار تن «جو» در کرمانشاه
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از تولید بیش از ۳۵۵ هزار تن جو در استان خبر داد.
به گزارش ایلنا از کرمانشاه، فرهاد شریفی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۱۴۲ هزار و ۴۰۳ هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت جو رفته بود، گفت: از این سطح ۱۲۷ هزار و سه هکتار زیر کشت جو دیم و ۱۵ هزار و ۴۰۰ هکتار زیر کشت جو آبی رفته بود.
شریفی افزود: در سال زراعی جاری ۳۵۵ هزار و ۳۸۸ تن جو در استان کرمانشاه تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در سال زراعی جاری کاهش سطح زیرکشت و تولید جو در استان را شاهد بودیم، گفت: دلیل کاهش سطح زیر کشت و تولید جو در استان، افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به عنوان محصول رقیب و همچنین کاهش قیمت جو در بازار بوده است.
شریفی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته ۲۰۱ هزار و ۶۷۷ هکتار از اراضی استان کرمانشاه زیر کشت جو رفته بود، گفت: سال زراعی گذشته ۴۲۸ هزار و ۴۲۱ تن جو در استان تولید شد.
وی ادامه داد: در سال زراعی جاری کاهش ۱۷ درصدی تولید جو در استان کرمانشاه را شاهد هستیم.
شریفی سپس با بیان اینکه در همه شهرستانهای استان بجز شهرستان پاوه کشت جو انجام میشود، گفت: بیشترین سطح زیر کشت جو در استان، مربوط به شهرستان کرمانشاه با ۶۷ هزار و ۸۹۱ هکتار است.
وی افزود: برداشت جو در مزارع استان کرمانشاه از اوایل خرداد ماه شروع و تاکنون ادامه داشته است.