سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان:
بیش از یک هزار مدرسه استان نیز فرسوده و تخریبی است
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان گفت: ۱۳۰۰ مدرسه در سطح استان فرسوده و تخریبی هستند.
به گزارش ایلنا، یونس بهاروند ایرانیا روز پنجشنبه سی و یکم خرداد ماه در جشنواره مجمع خیرین مدرسه ساز لرستان که در سالن همایش پردیس علامه طباطبایی برگزار شد، با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز سابقه بسیاری نسبت به سایر خیرین دارند اظهار داشت: توجه ما در امر تعلیم و تربیت تنها مختص به علم آموزی نیست و اکنون در هر آموزش و پرورش یک خانه محیط زیست ایجاد شده تا دانش آموزان یاد بگیرند که زندگی و حیات ما وابسته به محیط زیست است.
وی افزود: خیرین مدرسه ساز دلسوز جامعه هستند و با علم به کمبود امکانات دولتی وارد میدان شده اند اما در لرستان نیازمند حمایت بیشتری هستیم تا محرومیت از چهره استان زدوده شود.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اینکه ۲۱۶ پروژه آموزشی طی حدود سه سال گذشته در این استان اجرا شده است ، اظهار کرد :این در حالی است که ۲۰۳ پروژه در دولت قبل ساخته شد که این مهم نشان می دهد دولت سیزدهم بر گسترش عدالت آموزشی تاکید ویژه ای داشته است.
بهاروند ایرانیا با بیان اینکه موضوع عدالت آموزشی در تمام اجزا برای اعتلا و رشد و پیشرفت دانش آموزان نهفته است عنوان کرد: اعتبارات آموزش و پرورش اندک است و در لرستان یک هزار مدرسه کلنگی و فرسوده داریم که نیازمند بازسازی هستند.
وی تصریح کرد: از چهار هزار و ۵۰۰ مدرسه استان ۵۷ درصد در زمان انقلاب ساخته شده و مستحکم هستند اما ۱۷.۵ درصد از مدارس نیازمند مقام سازی و ۲۶ درصد که حدود ۱۳۰۰ مدرسه هستند نیز فرسوده و تخریبی است و هنوز راه زیادی برای رسیدن به مدارس استاندارد، ایمن و بدون مشکل داریم.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان عنوان کرد: قبل از انقلاب سرانه فضای آموزشی یک و نیم متر مربع بود اما اکنون به همت خیرین مدرسه ساز در کوچکترین و دورافتاده ترین روستاها نیز تلاش بر این است که مشکلی در امر آموزش وجود نداشته باشد.
بهاروند ایرانیا افزود: امسال در تصحیح اوراق امتحانی دانش اموزان بخصوص پایه دوازدهم توانستیم در کشور با ۶۴.۵ درصد تصحیح اوراق، رتبه نخست را کسب کنیم.
وی یادآور شد: سیاست دولت سیزدهم بر ایجاد عدالت آموزشی و توازن امکانات در این زمینه است و همه اسناد بالادستی تاکید بر عدالت آموزشی دارند و تلاشمان بر این است که به این مهم دست یابیم.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش لرستان با تاکید بر اینکه باید در استان رشته های فنی و مهارتی توسعه یابد عنوان کرد: نیازمند هستیم دانش آموزان به سمت مهارت آموزی سوق داده شوند چرا که مشکل لرستان بیکاری است و رشته های مهارتی و کار و دانش می توانند بلافاصله دانش آموزان را به سمت بازار کار سوق دهند.
بهاروند ایرانیا افزود: رسیدن به عدالت آموزشی با یک ارگان برطرف نمی شود و همه باید به امر تعلیم و تربیت و آموزش کمک کنند.