رشد ۳۶ درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ در سیستانوبلوچستان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم ، ارتقای ضریب خوداتکایی استان به تولید گوشت مرغ در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفت.
به گزارش ایلنا، مهدی حسینی اظهار داشت: نهضت توسعه واحدهای مرغداری گوشتی و تخمگذار با مشارکت حداکثری بخش خصوصی در دوره هزار روزه دولت خدمت با سرمایهگذاری بیش از ۶۲ هزار میلیارد ریال، روند رو به رشدی به خود گرفت.
وی تصریح کرد: تا قبل دولت سیزدهم، سیستانوبلوچستان با ۳۰۰ واحد مرغداری حداکثر ۴۱ هزار تن در سال توان تولید گوشت مرغ را دارا بود و در حال حاضر با سرمایهگذاری بخش خصوصی با افزایش تعداد واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی به ۴۰۰ واحد،ظرفیت تولیدمرغ با رشد ۳۶ درصدی به حدود ۵۵ هزار تن رسیده است .
حسینی اظهار داشت: روند توسعه واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان با نگاه به صادرات کماکان با مشارکت بهره برداران ادامه داشته و در حال حاضر ۳۲۷ واحد مرغداری با ظرفیت ۶/۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره و با پیشرفت فیزیکی ۱۰ تا ۹۸ درصد در حال ساخت و ساز هستند.