خبرگزاری کار ایران

مدیرکل دامپزشکی استان خبر داد؛

آغاز طرح نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در استان مرکزی

آغاز طرح نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در استان مرکزی
کد خبر : ۱۴۵۷۷۲۹

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اجرای طرح نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در استان، گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی ویژه ایام ماه رمضان و سال نو با هدف حفظ سلامت مصرف‌کنندگان در این استان آغاز شد.

به گزارش ایلنا، محمد فتاحی افزود: با توجه به در  پیش بودن ایام نوروز و ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی طرح ویژه نوروزی، نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از 19 اسفند ماه سال جاری شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

وی ادامه داد: در این طرح 1905 واحد از مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی، توسط 53 اکیپ ثابت و سیار متشکل از تعداد 102 نفر از بازرسان بهداشتی دامپزشکی مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دام و طیور در حاشیه خیابان و به صورت دوره‌گردی ممنوع است و مردم باید از خرید این گونه فرآورده‌های غیربهداشتی خودداری کنند. همچنین شهروندان در ایام تعطیل به تاریخ تولید و انقضای فرآورده‌های خام دامی توجه کافی داشته باشند.

فتاحی تصریح کرد: شهروندان باید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ شامل جگر، سنگدان و دل را به صورت بسته‌بندی بهداشتی که دارای مشخصه‌های کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء در بازه زمانی حداکثر 72 ساعت پس از تولید و همچنین شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و دارای برودت 0 الی 4 درجه سانتیگراد تهیه کنند.

وی بیان داشت: خارج و قطعه‌کردن گوشت مرغ از بسته‌بندی در محیط مغازه مرغ‌فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگی‌های ثانویه و تقلب‌های احتمالی ممنوع است و مردم باید از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعه‌بندی شده در مغازه مرغ‌فروشی خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی تأکید کرد: از مردم خواسته می‌شود در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با فرآورده‌های خام دامی با شماره تلفن‌های 1512 تماس گرفته و کارشناسان اداره‌کل دامپزشکی استان مرکزی را در کنترل و بازرسی‌های بهداشتی یاری کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز