یک مسئول خبر داد؛
آبرسانی سیار به ۶٠٠ روستا طی تابستان سال گذشته در خراسان رضوی
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: در ایام اوج مصرف در تابستان ۶٠٠ روستا در استان به صورت سیار آبرسانی شدند که ٣٣٠ روستا از این تعداد دائمی به صورت سیار آبرسانی می شوند.
به گزارش ایلنا از مشهد، حسین امامی دوشنبه در نشست خبری اظهار کرد: هدررفت واقعی آب ناشی از فرسودگی شبکه و اتفاقات در شبکه آب در شهرها و روستاهای استان به جز مشهد ٢١ درصد است. میزان آب بدون درآمد به معنای اینکه آب از کنتور عبور می کند اما به دلیل مشکلات کنتور یا انشعاب غیرمجاز هزینه ای توسط مشترک پرداخت نمی شود نیز ١٢ درصد است.
وی اضافه کرد: برنامه جامعی برای کاهش هدررفت به ١۵ درصد در برنامه است که اصلاح و بازسازی شبکه از آن جمله است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: هوشمندسازی شبکه آب نیز در دستور کار است و امسال ٢ هزار و ٨۵٠ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای آن پیش بینی شده و با اجرایی شدن این طرح، میزان هدررفت آب حدود پنج درصد کاهش پیدا می کند.
وی اضافه کرد: با توجه به کاهش بارندگی در خراسان رضوی همچنان شرایط خشکسالی در استان حاکم است لذا حفر ١٠٠ حلقه چاه برای تابستان پیش رو در دستور کار است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: برای آبرسانی به شهرستانهای گناباد، بجستان و نیشابور از محل اعتبارات مدیریت بحران در سال جاری، ٢ هزار و ٢٠٠ میلیارد ریال، برای اجرای طرح های آبرسانی در تربت حیدریه نیز هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.
امامی افزود: ٢ هزار میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات رفع تنش آبی برای سایر شهرهای استان خراسان رضوی اختصاص یافته است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: در ایام اوج مصرف در تابستان ۶٠٠ روستا در استان به صورت سیار آبرسانی شدند که ٣٣٠ روستا از این تعداد دائمی به صورت سیار آبرسانی می شوند.
وی گفت: ١۶٧ روستا نیز در استان به صورت خودگردان هستند اما در زمان کمبود آب باید آبرسانی به این روستاها را نیز انجام دهیم.
امامی دامه داد: در بخش آبرسانی روستایی از محل اعتبارات محرومیت زدایی هزار و ٣۶٠ میلیارد ریال تامین مالی انجام شده و تا پایان سال آبرسانی پایدار در ۴٠ روستا عملیاتی می شود.