خبرگزاری کار ایران

در نشست خبری نمایشگاه بین‌المللی پارس مطرح شد؛

حضور ۳۰ میهمان از ۹ کشور دنیا در نمایشگاه بین المللی پارس

حضور  ۳۰ میهمان از ۹ کشور دنیا در نمایشگاه بین المللی پارس
کد خبر : ۱۴۳۳۶۵۵

گردهمایی ۱۹۵ هنرمند در نمایشگاه صنایع دستی شیراز

مدیرکل میراث فرهنگی فارس با اشاره به برگزاری سیزدهمین نمایشگاه گردشگری پارس و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی در شیراز گفت: این نمایشگاه بسیار فاخر است و ما باید توانمندی‌های فارس را از جز به کل معرفی کنیم.

به گزارش ایلنا، محمد ثابت اقلیدی در نشست خبری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی پارس و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی در شیراز، افزود: استان فارس به طور متوسط ۳۷ درصد از جاذبه‌های تاریخی فرهنگی و طبیعی سلامت کشور را داراست اما آن‌طور که باید و شاید به موضوعاتی که می‌تواند محرک تقاضا در عرصه گردشگری باشد و این تحریک تقاضا منجر به توسعه گردشگری شود و در نهایت اقتصاد گردشگری پویا شود، پرداخته نمی‌شود.

وی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع فارس در آینده به‌ آن خواهد پرداخت و تقویت می‌کند، بحث گردشگری زیارت است.

ثابت اقلیدی ادامه داد: طبق بررسی‌های صورت گرفته شده از آمارهای جهانی گردشگران خارجی، به طور متوسط بالغ بر ۸۲ درصد از میزان گردشگران ورودی کشورهای مختلف دنیا مربوط به کشورهای همسایه است و ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم و بیشترین میزان گردشگر ورودیمان از کشور عراق هستند.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس بیان کرد: الگوی رفتاری عراقی‌ها در کشور ما مطابق با نیازشان در اولویت اول معطوف به گردشگری زیارت است و برای زیارت مقصد اول را مشهد را قرار می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه یکی از خاستگاه‌های مردم عراق که در آن شهر زندگی هم می‌کنند، شهر قم است، گفت: البته قابل ذکر است که در تهران هم محلاتی وجود دارد که عراقی‌ها زندگی می‌کنند.

ثالت اقلیدی افزود:هدف ما این است که بین مشهد، قم و شیراز به عنوان پایگاه سومین حرم اهل بیت (ع) یک ارتباط معنادار ایجاد کنیم و کارهای بازاریابی انجام دهیم که امیدواریم ثمرات ویژه‌ای را شاهد باشیم.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس با بیان اینکه گردشگری زیارت توان ظرفیت مختلفی دارد، بیان کرد: هر نوع گردشگری با هر میزان استعادت مالی، مخاطبی دارد. باید بتوانیم گردشگرانی که مخصوصا شیعه هستند را از کانال‌های مختلف به استان فارس هدایت کنیم و میزبان آن‌ها باشیم.

وی بیان کرد: کتیبه‌های مختلفی در بیشاپور کازرون، تنگه چوگان، نقش رستم، تخت جمشید و ...وجود دارد که موضوعی را تبیین می‌کند که فرضاً پادشاه روم از پادشاه ایران شکست خورده و به زانو در آمده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شیراز ادامه داد: امیدواریم بتوانیم ریز فعالیت‌های مختلفی را در خصوص تبیین کتیبه‌ها در نظر بگیریم و یکسری رویداد روایت‌گری داشته باشیم.

به گفته ثابت اقلیدی، تولید و طرح‌ریزی المان شهری و تولیدات تلویزیونی همچون فیلم سینمایی، در خصوص کتیبه‌ها و موضوعاتی که در گذشته اتفاق افتاده است از اقدامات آینده میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس خواهد بود که باعث توسعه اقتصاد گردشگری می‌شود.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های این اداره کل آن است که محور ساسانی در مسیر گردشگری قرار گیرد، افزود: باید تلاش کنیم تا بازار دفاتر خدمات گردشگری و اقتصاد گردشگری رشد یابد.

ثابت اقلیدی تأکید کرد: اقتصاد گردشگری زمانی ارزش عمیق خود را دارد که اقامت حادث شود بدین معنی که این امکان را فراهم کنیم که با وجود جاذبه‌های استان، اماکن گردشگری، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها به نیاز گردشگر پاسخ دهیم تا منجر به اقامت شود و با این اقامت فرصتی جهت اقتصاد به وجود می‌آورد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس تصریح کرد: در موضوع مرمت مراکز تاریخی که در استان وجود دارد با دقت و سرعت با توجه به منابع به نتیجه می‌رسیم.

به گفته ثابت اقلیدی، ما باید متناسب با بازار هدف، کارهای مارکتینگ انجام دهیم یعنی باید بدانیم چه محصولاتی برای پاسخگویی به هم‌وطنان و چه محصولاتی برای گردشگران خارجی داریم و مشخصا با کمترین هزینه، کشور ایران و استان فارس را در رتبه اول معرفی کنیم.

حضور  ۳۰ میهمان از ۹ کشور دنیا در نمایشگاه بین المللی پارس

مجری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری پارس با اشاره به اینکه ما در این نمایشگاه شاهد حضور میهمانانی از کشورهای مختلف هستیم، تصریح کرد: در این نمایشگاه که طی روزهای ۱۴ تا ۱۶ دی‌ماه جاری برگزار می شود ۳۰ میهمان از ۹ کشور حضور خواهند داشت. 

احمدرضا نقیب‌زاده  بیان کرد: در دو روزه آینده شاهد افتتاح سیزدهمین نمایشگاه گردشگری پارس و نمایشگاه صنایع دستی در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس در شیراز خواهیم بود.

وی اظهار کرد: ما در این نمایشگاه شاهد حضور میهمانانی از کشورهای مختلف هستیم و ۳۰ میهمان از ۹ کشور حضور خواهند داشت.

نقیب‌زاده با بیان اینکه نمایشگاه گردشگری پارس از ویژگی‌های مختلفی برخوردار است، افزود: مشارکت بخش خصوصی و دولتی از ویژگی‌های خاص این نمایشگاه است. همچنین در این نمایشگاه یک تیم ۳۰ نفره اجرایی حضور دارند که عمده این افراد از فعالان بخش خصوصی عرصه گردشگری هستند.

وی از همکاری دستگاه‌های اجرایی مختلف با این نمایشگاه خبر داد و اضافه کرد: دستگاه‌های اجرایی و ادارات مختلفی از جمله استانداری فارس، فرمانداری شیراز، شهرداری استان، اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس، جهاددانشگاهی فارس و... در بحث برپایی نمایشگاه مشارکت و همراهی دارند.

به گفته مدیر عامل شرکت توسعه گردشگری استان فارس، در کنار نمایشگاه گردشگری شاهد برگزاری چهاردهمین نمایشگاه صنایع دستی در استان فارس هستیم که این اتفاق بسیار خرسندی است.

وی افزود: حضور اقوام ایرانی، حضور فعال نمایندگی کانون اتومبیل‌رانی وجهانگردی در استان فارس و توجه به موضوعات آموزشی گردشگری از جمله ویژگی‌های این نمایشگاه به شمار می‌رود.

نقیب‌زاده همچنین بیان کرد: در این نمایشگاه شرایطی ایجاد کردیم که تعامل بین حلقه‌های صنعت گردشگری در این نمایشگاه رقم خورد تا زمینه توسعه گردشگری را داشته باشیم.

ادارات دولتی و نهادهای خصوصی باید کمیسیون گردشگری داشته باشند

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس نیز در این نشست با اشاره به نقش گردشگری در ایجاد اشتغال گفت: ادارات دولتی و نهادهای بخش خصوصی باید کمیسیون گردشگری داشته باشند اما به شرطی که فعالیت آن ها زیر نظر متولی  گردشگری که همان اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است باشد و کارها به صورت تخصصی دنبال شود نه سلیقه ای.

محمود فخری بیان کرد: در سیزدهمین نمایشگاه گردشگری پارس بیش از ۲۰ غرفه دفاتر خدمات مسافرت هوایی و ۵ ایرلاین خارجی و ۳ ایرلاین داخلی حضور دارند.

وی بیان کرد: بیش از ۳۰ درصد از ظرفیت‌های میراث فرهنگی، گردشگری وصنایع دستی کشور مربوط به استان فارس است و با همین رقم چرخ چند درصد جزئی از صنعت گردشگری به حرکت درآید، قطعا مشکل اشتغال دراستان حل خواهد شد.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس با بیان اینکه کارهای میراث فرهنگی باید به صورت تخصصی پیش رود، اضافه کرد: ادارات دولتی و نهادهای بخش خصوصی باید کمیسیون گردشگری داشته باشند و با میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همراه باشند و بر اساس نظر تخصصی حرکت کنند.

فخری با اشاره به اینکه بخش خصوصی سرمایه‌گذار، متخصص و دلسوز صنعت گردشگری است، بیان کرد: میراث فرهنگی فارس همیشه در کنار بخش خصوصی است تا بتواند موضوعات بسیار خوبی را در عرصه گردشگری پیگیری کند.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس  یکی از مشکلات حوزه گردشگری را عدم آگاهی برخی از مدیران دانست و افزود: یکی از ایرادات وارد شده این است که چرا نمایشگاه گردشگری سلامت بناست که بعد از نمایشگاه گردشگری پارس برگزار شود در صورتی که گردشگری سلامت شاخه‌ای از گردشگری است.

فخری با اشاره به نقش گردشگری در ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد گفت: بسیاری از اتفاقات در حوزه گردشگری می‌تواند با مجوز استانی رخ دهد و این انتظار را از مسئولان استانی داریم.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی هم علم و هم سرمایه دارد و می‌تواند در عرصه گردشگری نقش پررنگی ایفا کند.ابراز امیدواری کرد: با تامل وهمدلی بخش خصوصی و دولتی بتوانیم گلیم بر زمین مانده گردشگری فارس را از زمین بلند کنیم و گردشگری فارس را به سرانجامی مطلوب و شایسته برسانیم.

گردهمایی ۱۹۵ هنرمند صنایع دستی ایران در نمایشگاه صنایع دستی شیراز

مدیرعامل اتحادیه تعاونی های صنایع دستی فارس از حضور ۱۹۵ هنرمند صنایع دستی سراسر کشور در چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی شیراز خبر داد.

 حسین همتی با اشاره به گشایش همزمان دو نمایشگاه تخصصی در شیراز از امروز گفت: سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری پارس-شیراز و چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی از امروز به مدت ۴ روز در سایت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس  واقع در شهرک گلستان برپاست.

به گفته وی دو سالن سرو و بهار سایت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس به صنایع دستی ایرانی اختصاص دارد. به گفته وی طبق برنامه ریزی های انجام شده هم اکنون در این نمایشگاه هنرمندان سی استان کشور حضور دارند.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی های صنایع دستی فارس همچنین از حضور  هنرمتدان استان فارس هم از ۲۸ شهر ستان  خبر داد و افزود: در مجموع ۱۹۵ هنرمند و صنعتگران صنایع دستی به صورت تخصصی ۵۱ رشته از هنرهای سنتی و صنایع دستی را در این نمایشگاه  معرفی می نمایند.

همتی همچنین به حضور پر رنگ شهرها و روستاهای ملی و جهانی در حوزه صنایع دستی اشاره کرد و افزود: در این نمایشگاه تخصصی ۱۸ شهر و روستایی که در حوزه صنایع دستی نشان ملی و جهانی را دارند حضور یافتند و هنرمندی هنرمندانشان را در معرض دید عموم علاقه مندان قرار می دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز