تکمیل طرحهای نیمه تمام در استان بوشهر در اولویت قرار دارد
استاندار بوشهر گفت: تکمیل طرحهای نیمه تمام در بخشهای مختلف عمرانی، اقتصادی و ... در اولویت کارها قرار دارد و تخصیص اعتبارات نیز بیشتر به این طرحها خواهد بود.
به گزارش ایلنا، احمد محمدیزاده در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان بوشهر مشارکت عمومی بخش خصوصی در طرحهای عمرانی را مورد تأکید قرار داد و افزود: در واگذاری بخشی از طرحهای عمرانی دولتی به بخش خصوصی، سامانه بازار الکترونیک طرحهای عمرانی و زیرساخت راهاندازی و طرحها بارگذاری شده است.
استاندار بوشهر در ادامه به جذب اعتبارات در سال ۱۴۰۱ اشاره و بیان کرد: از اعتبارات ابلاغی تملک دارایی و سرمایهای در سال گذشته، بیش از ۹۹.۹ درصد آن تخصیص یافت و به طرحهای مورد نظر تزریق شد.
وی با بیان اینکه طرحهای عمرانی، زیرساختی و خدماتی در همه نقاط استان در حال اجرا است، گفت: بخشی از این طرحها در سال جاری وارد مدار بهرهبرداری و خدماترسانی میشود.
محمدیزاده با تأکید بر تسریع در تکمیل طرحهای نیمه تمام، اضافه کرد: توسعه زیرساختهای درمانی یکی از برنامههای مهم است که در این راستا بیش از ۶۰۰ تخت به ظرفیت بیمارستانهای استان افزوده میشود.
وی توجه به طرحهای تأمین آب را از دیگر برنامههای مهم استان اعلام و عنوان کرد: علاوه بر تسریع در ساخت طرحهای سدسازی استان، امسال ساخت چند سد دیگر در بخشهای مختلف آغاز میشود.
استاندار بوشهر اطلاعرسانی از وضعیت طرحهای عمرانی و خدماتی را یک ضرورت دانست و یادآور شد: در زمان حاضر طرحهای مهمی در حوزههای گوناگون در حال اجرا است که در قالب اردوی راهیان توسعه و پیشرفت در حال اجراست.
وی افزود: بزرگترین طرح آبشیرینکن در استان به ظرفیت ۷۰ هزار متر مکعب با همکاری سازمان انرژی اتمی در نیروگاه اتمی بوشهر در حال ساخت است و این درحالی است که طرحهای دیگر در نقاط مختلف ساحلی اجرا شده است.
محمدیزاده ساخت طرحهای زیرساختی، عمرانی و خدماتی را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: طرح فاضلاب در محلات جنوبی شهر بوشهر با هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار آغاز شده است.
وی با اشاره به اینکه در جنگ اقتصادی با دشمن و تحریم در حوزههای مختلف قرار داریم، اظهار کرد: با این وجود اعتبارات طرحهای مختلف در استان بوشهر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
استاندار بوشهر از لایروبی رودخانه حله خبر داد و اضافه کرد: این رودخانه که آبدهی آن کاهش یافته بود، در زمان حاضر با انجام لایروبی ظرفیت آبدهی آن افزایش یافت و منطقه را از بی آبی نجات داده است.