تولید بیش از ۷۰ هزار تُن گوشت در گیلان از ابتدای امسال
![تولید بیش از ۷۰ هزار تُن گوشت در گیلان از ابتدای امسال](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/wL8eGH84fH95/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pt95MiRAG0UV7otfNPZWXfo,/10087713_723.jpg)
از ابتدای سال تاکنون، بیش از ۷۰ هزار تُن انواع گوشت در گیلان تولید شده است.
به گزارش ایلنا از رشت، مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، ۸ هزار ۹۹۰ تُن گوشت قرمز در گیلان تولید شده است.
هادی بابایی افزود: این میزان گوشت قرمز، از ذبح ۱۲۲ هزار و ۲۰۰ رأس دام سبک و سنگین و با نظارتهای بهداشتی این اداره به دست آمده است.
وی همچنین با اشاره به تولید ۶۱ هزار ۳۰۰ تُن گوشت مرغ در گیلان تاکید کرد: در این مدت، ۳۵ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه مرغ، در کشتارگاههای صنعتی گیلان با بازرسیهای ویژه کنترل سلامت طیور (قبل و بعد از کشتار)، تولید شدهاست.
مدیر کل دامپزشکی گیلان تاکید کرد: بر اساس قانون سازمان دامپزشکی کشور، برای تولید و عرضه گوشت سالم و بهداشتی، معاینه دام و طیور قبل از کشتار، و نیز بازرسی لاشه و اندامها بعد از کشتار، توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت تولیدی با تاییدیه سلامت دامپزشکی عرضه میشود.