خبرگزاری کار ایران

تولید بیش از ۷۰ هزار تُن گوشت در گیلان از ابتدای امسال

تولید بیش از ۷۰ هزار تُن گوشت در گیلان از ابتدای امسال
کد خبر : ۱۳۹۳۲۶۴

از ابتدای سال تاکنون، بیش از ۷۰ هزار تُن انواع گوشت در گیلان تولید شده‌ است.

به گزارش ایلنا از رشت، مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، ۸ هزار ۹۹۰ تُن گوشت قرمز در گیلان تولید شده است.

هادی بابایی افزود: این میزان گوشت قرمز، از ذبح ۱۲۲ هزار و ۲۰۰ رأس دام سبک و سنگین و با نظارت‌های بهداشتی این اداره به دست آمده است.

وی همچنین با اشاره به تولید ۶۱ هزار ۳۰۰ تُن گوشت مرغ در گیلان تاکید کرد: در این مدت، ۳۵ میلیون و ۶۲۰ هزار قطعه مرغ، در کشتارگاه‌های صنعتی گیلان با بازرسی‌های ویژه کنترل سلامت طیور (قبل و بعد از کشتار)، تولید شده‌است.

مدیر کل دامپزشکی گیلان تاکید کرد: بر اساس قانون سازمان دامپزشکی کشور، برای تولید و عرضه گوشت سالم و بهداشتی، معاینه دام و طیور قبل از کشتار، و نیز بازرسی لاشه و اندام‌ها بعد از کشتار، توسط کارشناسان دامپزشکی انجام و گوشت تولیدی با تاییدیه سلامت دامپزشکی عرضه می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز