خبرگزاری کار ایران

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

تب کریمه کنگو را جدی بگیریم / خودداری خرید گوشت از مراکز غیر بهداشتی

 تب کریمه کنگو را جدی بگیریم / خودداری خرید گوشت از مراکز غیر بهداشتی
کد خبر : ۱۳۷۱۹۹۸

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز گفت: با توجه به فصل گرما و افزایش فعالیت «کنه ها»، ضرورت دارد مردم از خرید گوشت از مراکز غیربهداشتی خودداری کرده و بیماری تب کریمه ‌کنگو را جدی بگیرند.

به گزارش ایلنا، عباس رضاییان زاده افزود: با توجه به فصل گرما و افزایش فعالیت «کنه‌ها»، ضرورت دارد خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را جدی گرفته و از انجام اقدامات خطرآفرین مانند کشتار غیرمجاز، تماس با خون و ترشحات دامی آلوده و استفاده از گوشت گرم و تازه‌ای که دوره‌ پیش سرد را نگذرانده، خودداری شود.

وی با تاکید به خرید گوشت مورد نیاز از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی افزود: توصیه می‌شود از کشتار دام و مصرف گوشت تازه دام پرهیز شود.
 
رضاییان زاده تاکید کرد: بعد از کشتار دام، لازم است گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را به مدت ۴۸ ساعت درون یخچال نگهداری و سپس مصرف کرد.
 
این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن بیان اینکه خوردن جگر نیمه پخته (آبدار) بسیار خطرآفرین بوده و باید از مصرف آن به طور جدی خودداری کرد، گفت: دامداران توصیه‌های سازمان دامپزشکی در خصوص سم پاشی محل‌های نگهداری دام را جدی بگیرند و در صورت مشاهده «کنه»، از جدا کردن آن از بدن دام و یا له کردنش با دست خودداری کنند.
 
رضاییان زاده با اشاره به نزدیک بودن عید سعید قربان و افزایش موارد ذبح دام، از مردم استان خواست تا برای جلوگیری از انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، از هرگونه کشتار غیرمجاز دام خودداری کرده و ذبح را تنها در مراکز مجاز انجام داده و با جدیت، شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند.
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز