سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته پاکستان عنوان کرد ؛
ضرورت ایجاد دفتر نمایندگی اصفهان در پاکستان
سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته پاکستان گفت: با وجود اینکه دو کشور ایران و پاکستان، دارای اقتصاد مکمل یکدیگر هستند، متاسفانه تاکنون از پتانسیل موجود به صورت حداکثری استفاده نشده است.
به گزارش ایلنا از اصفهان، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و اتاق بازرگانی پاک -ایران کویته در راستای اعزام و پذیرش هیاتهای تجاری، کمک به رفع مشکلات فعالان اقتصادی، برگزاری وبینار و جلسات رودرروی فعالان اقتصادی دوکشورو تشکیل کمیتههای مشترک به منظور تسهیل مراودات تجاری طرفین، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
در نخستین روز کاری هیات نمایندگان دوره دهم اتاق بازرگانی، میزبان حمداله خان ترین Hamdullah Khan Tareen رئیس اتاق بازرگانی پاک -ایران و 25 نفر از تجار و فعالان اقتصادی پاکستان فعال در زمینه محصولات کشاورزی، مواد غذایی، قطعات خودرو، ماشین آلات مواد غذایی، نساجی و پوشاک و الکترونیک بود.
حسن درویش وند سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کویته پاکستان در گفت و گوی مجازی در این نشست بر ضرورت ایجاد دفتر نمایندگی اصفهان در پاکستان تاکید کرد.
وی گفت: در پاکستان با بازار بزرگی مواجه هستیم که با توجه به صنعتی بودن استان اصفهان و پتانسیلهای موجود در آن امید است این سفر، منجر به تحکیم روابط بین دو کشور شود.
درویش وند افزود: با وجود اینکه دو کشور دارای اقتصاد مکمل یکدیگر هستند، متاسفانه تاکنون از پتانسیل موجود به صورت حداکثری استفاده نشده و برای تحکیم روابط تجاری باید از ظرفیت اتاقهای بازرگانی کویته و اصفهان بهره برد.
همچنین محمدرضا گل احمد عضو هیات نمایندگان اتاق دهم با اشاره به قرابت فرهنگی و مذهبی ایران و پاکستان و خواهر خواندگی اصفهان و لاهور بر ضرورت افزایش و تثبیت مراودات تجاری فی مابین تاکید کرد.
وی افزود: با توجه به تولید محصولات موردنیاز پاکستان در استان اصفهان، پیگیری دقیق امور مربوط از سوی نمایندگانی از اتاق بازرگانی اصفهان و اتاق مشترک ایران و پاکستان می تواند این نیازها را مرتفع کند.
سید وحید دزفولی دیگر عضوهیات نمایندگان اتاق دهم نیز از تلاش اعضاء هیات نمایندگان برای حل مساله و توسعه روابط اصفهان با کشورهای مختلف خبر داد و تشکیل نمایشگاه دایمی ارایه محصولات تولیدی اصفهان در پاکستان را در افزایش مراودات تجاری دو طرف مهم دانست.
مژگان ایزدی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی اصفهان نیز ضمن خوشامدگویی به هیات پاکستانی، بر ضرورت رشد مراودات تجاری دو کشور تاکید کرد.
در ادامه حمد اله خان ترین رئیس اتاق بازرگانی پاک-ایران کویته با اشاره به دیرینگی مراودات تجاری ایران و پاکستان، از امکان ایجاد مرکز تجاری ایران و پاکستان خبر داد و خواستار کمک به استحکام روابط موجود و انعقاد تفاهم نامه ای برای تسهیل مراودات تجاری طرفین شد.