در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛
تولید سالانه بیش از ۶ هزار تن قارچ خوراکی در چهارمحال و بختیاری
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: سالانه بیش از ۶ هزار تن قارچ خوراکی در این استان تولید میشود.
حسین برزگر در گفت و گو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: استان چهارمحال و بختیاری در واحدهای تولید قارچ بصورت خودکفا عمل میکند و با بهره برداری از شهرک قارچ این استان جز ۵ استان برتر در تهیه این محصول کشاورزی است.
وی با اشاره به اینکه سالانه بیش از ۶ هزار تن قارچ خوراکی در استان تولید می شود افزود: قارچ چهارمحال و بختیاری در بازار ۱۲ استان به فروش میرسد و به کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق و افغانستان صادر میشود.
برزگر بیان کرد: هم اکنون در واحدهای صنعتی این استان خاک کشاورزی، کمپوست، بذر و محصول نهایی قارچ تولید میشود، که علاوه بر مصرف واحدهای تولید درون استانی به واحدهای تولیدی دیگر استانها نیز عرضه میشود.