بیش از 25 هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۲۵ هزار و ۴۴۴ تن گوشت قرمز سال گذشته در این استان تولید شد.
به گزارش ایلنا از همدان، رضا بهراملو افزود: در سال ۱۴۰۱، ۴۷ هزار و ۱۵۶ تن گوشت سفید و ۱۲ هزار و ۲۴۰ تن تخم مرغ تولید شده است.
وی ادامه داد: سال گذشته همچنین ۲۹۴ هزار و ۲۷۰ تن شیر خام در دامداری های استان همدان تولید شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان میزان تولید عسل را در سال گذشته سه هزار و ۴۱۲ تن عنوان کرد.
وی اظهار داشت: در سال گذشته پنج هزار تن انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی تولید و چهار میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی رها سازی شد.
بهراملو تولید ۸/۵ میلیون بچه ماهی سردآبی و گرم آبی در ۵۲۵ واحد پرورش ماهی را از دیگر فعالیت های جهاد کشاورزی استان دانست.
وی یادآور شد: ۱۳ شرکت دانش بنیان نیز در حوزه کشاورزی در سطح استان همدان ایجاد شد.
همدان یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور است، که این استان با وجود داشتن ۲.۱ درصد از وسعت کشور، ۴.۴ درصد از تولیدات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.