در سال گذشته؛
۳۰ هزار تن گوشت قرمز در قزوین تولید شد

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری صنعتی و روستایی این استان در سال گذشته خبر داد.
به گزارش ایلنا، سید محمد میربابایی با اعلام این خبر افزود: این میزان گوشت قرمز در ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی صنعتی و روستایی تولید شده است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه شهرستانهای بوئین زهرا و قزوین به ترتیب بیشترین میزان گوشت قرمز را تولید کردهاند، افزود: بوئین زهرا ۳۲ درصد، قزوین با ۲۷ درصد و مابقی شهرستانها ۴۱ درصد از سهم تولید گوشت قرمز استان را به خود اختصاص دادهاند.
وی گفت: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در این استان حدود ۱۴ هزار تن برآورد میشود و این موضوع نشان دهنده آن است که این استان علاوه بر تامین گوشت قرمز مورد نیاز خود بخشی از نیازهای تهران و سایر استانها را نیز تامین میکند.
میربابایی یادآور شد: استان قزوین در تولید گوشت قرمز وضعیت مطلوبی دارد و با رتبه ۱۱در سطح کشور جزء استانهای موفق و پیشرو است.