معاون اقتصادی استانداری فارس:
تا پایان سال ۴ مدیر بانکی عوض می شود/ صنایع فارس دچار روزمرگی شده است
معاون هماهنگ کننده امور اقتصادی استانداری فارس گفت: صنعت ما وابسته به بانک است و در عملکرد برخی از بانک ها ضعیف هستند و تا پایان سال ۴ مدیر بانکی عوض می شود.
به گزارش ایلنا، محسن ربانی زاده در نشست مدیران اقتصادی استان افزود: ۴۴ واحد اقتصادی را بانک ها تملک کردند و ۹ واحد خارج شد و ۳۵ واحد هم در تملک بانک است.
ربانی زاده ادامه داد: چند شعبه بانکی خصوصی نیز تعدیل می شوند و اگر اصلاح نشد تدبیر دیگری می شود که پول و سپرده استان در راستای اشتغال استان باشد نه در استان های دیگر.
وی با اشاره به جایگاه ویژه فارس جمعیتی معادل ۶ استان است و لذا مدیریت ویژه ای می طلبد و باید سیستمی کار کرد، ادامه داد: در استان فارس امکان کار کردن میدانی وجود ندارد و در راستای برنامه ریزی، اقدام و نظارت باید سیستم هایی ایجاد کنیم که به طور متمرکز و خودکار ماحصل آن چیزی باشد که مورد نظر برنامه ریزان و رشد و توسعه استان باشد.
وی افزود: جبران اشتباهات سخت است و باید با برنامه ریزی دقیق عمل کرد.
ربانی زاده با اشاره به ظرفیت های بالقوه استان و ضرورت شناسایی آن برای به فعالیت رساندن آن گفت: نباید از پیرامون استان غافل شد و باید از ظرفیت ها بهره گرفت.
وی یادآور شد: بنگاه های اقتصادی در فارس با داشتن ۶ هزار و ۱۵۳ واحد تولیدی می طلبد که در حوزه ها و بخش های مختلف به خوبی مدیریت شود و موانع را برطرف کرد.
معاون استاندار فارس افزود: در تلاطم اقتصادی و تحول اقتصادی که در اردیبهشت ماه داشتیم برخی از صنایع و بنگاه ها با مشکل مواجه شدند که سعی شد این مشکلات مدیریت و برطرف شود.
وی با اشاره به وجود ۳هزار و ۶۰۷ واحد تولیدی در استان با اشتغال ۱۰ نفر به بالا گفت: بنا داریم در حوزه اقتصادی مدیران حوزه اقتصادی استانداری با دیگر مدیران اقتصادی استان هماهنگی و همکاری داشته باشند.
ربانی زاده با بیان اینکه نمی خواهیم حبابی فکر کنیم و اقدامات صوری باشد ابراز کرد: نمی خواهیم آماری که می دهیم قابل دفاع نباشد بلکه با شاخص های مشخص و قابل سنجش کار را انجام می دهیم.
ربانی زاده با اشاره به وجود چند بنگاه بزرگ آی تی ای، آزمایش، قند ممسنی و روغن نباتی گفت: آی تی آی مزایده نهایی آن برگزار می شود و سه کمیته روند را مدیریت می کند تا شاهد شکوفایی و رونق این کارخانه و بازگشت آن به جایگاه قبلی آن باشیم.
وی افزود: گام به گام جلو می رویم و اشتغالی که ۶۰ هزار تعهد استان است که در سامانه رصد این میزان اشتغال تحقق پیدا کرد و این درحالی است که هنوز تبصره ۱۸ ابلاغ نشده است.
معاون استاندار فارس با تاکید بر اینکه توزیع اعتبار هنر نیست بلکه توزیع سنجیده اعتبار در مسیر توسعه مهم است، یادآور شد: خروج از تورم رکودی این است که اعتبارات را به سمت تولید سوق دهیم و اعتبارات تبصره ۱۶ که اختصاص یافته است و ۱۱ دستگاه متولی در این زمینه وظیفه دارند.
وی یادآور شد: ایجادشهرک صنعتی خصوصی اولویت ما است که زیرساخت ها را در توسعه شهرک ها تامین کنیم.
معاون استاندار فارس با اشاره به اینکه صنایع ما دچار روزمرگی شده است، عنوان کرد: اگر صنایع با دانش وجدید پیش نرود به تدریج شاهد اضمحلال خواهیم بود و ۲۲۰ شرکت دانش بنیان در استان داریم که در کشور سرآمد است.