خبرگزاری کار ایران

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان:

گردشگری ادبی در دستور کار میراث‌فرهنگی خوزستان قرار می‌گیرد/طراحی ۱۵ دوره آموزش گردشگری

گردشگری ادبی در دستور کار میراث‌فرهنگی خوزستان قرار می‌گیرد/طراحی ۱۵ دوره آموزش گردشگری
کد خبر : ۱۳۰۹۲۳۳

معاون گردشگری اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان، گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌هایی که برای توسعه صنعت گردشگری صورت گرفته است، توسعه گردشگری ادبی به طور جدی در دستورکار اداره میراث‌فرهنگی استان قرار خواهد گرفت.

به‌ گزارش ایلنا از خوزستان، پیمان نبهانی ساعتی پیش با اعلام این خبر، اظهار کرد: با وجود ظرفیت‌های بی‌شمار در استان خوزستان، هنوز هم صنعت گردشگری ادبی، صنعت کم‌تر شناخته‌ شده محسوب می‌شود چنان‌که حتی گشت‌های گردشگری و فرهنگی چندانی به این حوزه نمی‌پردازند.

او با اشاره به این‌که ۱۵ دوره آموزش گردشگری براساس ظرفیت‌سنجی برنامه‌ریزی شده بود اظهار کرد: از این ۱۵ دوره طراحی‌شده، نزدیک به هفت دوره آموزشی را در سطح ملی و به میزبانی استان خوزستان برگزار کردیم.

معاون گردشگری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: گردشگری ادبی گونه‌ای از گردشگری است که به دلیل علاقه به یک نویسنده، اثر یا فضای ادبی و یا میراث ادبی یک مقصد صورت می‌گیرد و عبارت از موزه‌های مرتبط با نویسندگان، آثار ادبی، پیمودن مسیرهای ادبی و بازدید از محل تولد یا تدفین ادیبان و در نهایت موزه‌هایی با مضامین ادبی است و گردشگری نوینی به شمار می‌آید.

او عنوان کرد: توافق‌هایی با آموزش و پرورش استان خوزستان انجام داده شد و قرار بر این است که بخشی از بستر  برنامه کاربردی "شاد" را در اختیار ما قرار دهند که از این راه بتوانیم جامعه آموزش و پرورش یعنی دانش‌آموزان و آموزگاران را در دو بخش آموزش دهیم.

نبهانی با بیان این‌که اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان با هدف توسعه گردشگری ادبی و ادبیات گردشگری، اقدامات لازم را به زودی اجرایی خواهد کرد گفت: رونق صنعت گردشگری ادبی می‌تواند زمینه‌های درآمدزایی در سطح استان خوزستان و حتی کشور را فراهم کند.

او گفت: گردشگر ادبی در ایران هنوز توسعه درخور توجهی نکرده است و مقاصد گردشگری ادبی ما کمابیش محدود به بازدید از آرامگاه‌های سعدی و حافظ در شیراز می‌شود. این در حالی است که ایران از لحاظ ادبی و تعداد شاعران و ادیبان کشوری غنی و مثال‌زدنی است.

معاون گردشگری مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان تأکید کرد: هدف ما از آموزش مجازی در برنامه کاربردی "شاد" این است که ادبیات گردشگری را در دیالوگ‌های روزانه افراد جامعه افزایش دهیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز