مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان خبر داد؛
پخت نان کامل در 56 نانوایی مرکزی/ماهانه 200 تن آرد برای تولید نان کامل مصرف میشود
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی با بیان اینکه انواع مختلف نان کامل به صورت داوطلبانه توسط 56 نانوایی این استان پخت و عرضه میشود، گفت: ماهانه 200 تن آرد برای تولید نان کامل در این نانواییها مصرف می شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، غلامرضا ملکی افزود: استان مرکزی در زمینه عرضه آرد یارانهای با بیشترین سبوس و به صورت استاندارد و بهداشتی برای مصرف افراد جامعه و پراکنش مناسب نان کامل در بیشتر شهرستانها از استانهای پیش رو در کشور به شمار میرود.
وی با اشاره به اینکه فیبر 3 برابری، املاح و ویتامینهای بالا از جمله مزایای نان کامل نسبت به نان سفید است، ادامه داد: مصرف نان کامل به دلیل کاهش خطر بیماریهایی از جمله اضافه وزن، چاقی، بیماری قلبی، دیابت نوع 2 و بعضی سرطانها، افراد را از مصرف سایر مواد دارویی و شیمیایی بینیاز می کند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی در ارتباط با میزان مصرف آرد در استان، اظهار داشت: 1572 واحد نانوایی در استان مرکزی وجود دارد و ماهانه حدود 12 هزار تن آرد در این واحدها مصرف می شود.