در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛
تولید ۱۹ هزار تن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از تولید بیش از ۱۹ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری خبرداد.
عباس میراحمدی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: در هفت ماه نخست سال جاری ۱۹ هزار و ۳۲۰ هزار تن گوشت قرمز و ۱۶ هزار تن گوشت مرغ و سایر ماکیان در استان تولید شده است.
وی افزود: ۲۱۶ هزار تن شیر و سه هزار و ۳۹۸ تن تخممرغ در چهارمحال و بختیاری تولید شده است.
میراحمدی عنوان کرد: در ابتدای سال به علت بالا بودن قیمت نهاده جوجهریزی به مشکل خورد و شاهد کاهش تولید مرغ بودیم، اما با رفع این مشکل جوجهریزی نیز رو به افزایش است.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۲۱ درصد از کل تولیدات کشاورزی استان مربوط به دام و طیور است، خاطرنشان کرد: ۳۴ درصد از درآمد بخش کشاورزی مربوط به فروش تولیدات دام و طیور است، به عبارتی ۳۴ درصد از کل درآمد بخش کشاورزی مربوط به همین ۲۱ درصد تولیدات دام و طیور است.
به گزارش ایلنا در سال گذشته ۲۷ هزار تن گوشت قرمز، ۲۹۶ هزار تن شیر، ۲۹ هزار تن گوشت مرغ و سایر ماکیان و پنج هزار و ۲۸۱ تن تخممرغ در استان چهارمحال و بختیاری تولید شد.