خبرگزاری کار ایران

استاندار گیلان تأکید کرد؛

نقش غیرقابل انکار دامپزشکی در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه/ ضرورت مبارزه و درمان بیماری های دامی در برقراری امنیت غذایی

نقش غیرقابل انکار دامپزشکی در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه/ ضرورت مبارزه و درمان بیماری های دامی در برقراری امنیت غذایی
کد خبر : ۱۲۸۶۴۷۰

استاندار گیلان با بیان اینکه دامپزشکی یکی از مشاغل پراهمیت و شریف در جامعه است، گفت: دامپزشکی در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه نقش غیر قابل انکاری دارد.

به گزارش ایلنا از رشت، اسدالله عباسی امروز در جمع مدیرکل و کارکنان دامپزشکی استان با تبریک هفته وحدت، میلاد باسعادت پیامبر مهربانی حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) و هفته دامپزشکی با اشاره به اینکه دامپزشکی صرفاً به معنای درمان یک بیماری در دام نیست، اضافه کرد:  این حوزه نقش موثر و غیر قابل انکاری در بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه دارد.

 وی افزود: با فقدان دامپزشکی، بدون شک بخشی از سلامت جامعه به خطر خواهد افتاد.

وی اظهار کرد: مدیریت بهینه سلامت از راه مقدم داشتن پیشگیری بر درمان ، قادر است هزینه های میلیاردی بخش درمان را به نوعی صرف پیشرفت جامعه و رفاه شهروندان کند و این تاییدی بر نقش سازنده دامپزشکی بر اقتصاد کشور است.

استاندار گیلان با تقدیر از زحمات فعالان عرصه دامپزشکی، کسب مقام برتر اداره کل دامپزشکی در بین ادارات کل کشور طی دو سال پیاپی را قابل ستایش دانست و گفت: دامپزشکان و سایر رده های دامپزشکی، برای مقابله با صدها بیماری‌ شناخته شده قابل انتقال از حیوان به انسان، با انواع مخاطرات و مهلک ترین عوامل بیماری‌زا، مواجه می شوند و خطر ابتلا به بیماری های مختلف را به جان می خرند تا سلامت جامعه حفظ شود که قدردان این تلاش ها هستیم.

 عباسی به ظرفیت های موجود حوزه دامی اشاره و اضافه کرد: تقویت نظارت ها از مزرعه تا سفره برای تضمین سلامت فرآورده های خام دامی به واسطه اعمال نظارت های مستمر بهداشتی با توجه به‌ گردشگرپذیری گیلان مورد انتظار است.

وی تاکید کرد: ضرورت مبارزه و درمان بیماری های دامی در راستای برقراری امنیت غذایی به ویژه در فرآورده های پروتئینی و نیز پیشگیری از 800 نوع بیماری مشترک بین انسان و دام، اهمیت پرداختن به مسائل حوزه دامپزشکی و اطلاع رسانی به موقع به مردم را دوچندان می کند.

 نماینده عالی دولت در گیلان تصریح کرد: استفاده از فناوری های نوین در فرآیندهای مجموعه دامپزشکی و نیز بهره گیری از واحدهای دانش بنیان و تقویت ارتباط با پارک علم و فناوری می تواند بسترساز کاهش مخاطرات دامی و نیز ارتقاء سطح سلامت افراد جامعه باشد.

 عباسی خاطر نشان کرد: در کنار همه وظایف تعریف شده دامپزشکی؛ این حوزه با توانمندی ها و برنامه های کاربردی، نقش بسزایی در تولید و رونق اقتصاد جامعه دارد.

وی همچنین به مدیران دامپزشکی گیلان تاکید کرد که با توجه به اهمیت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در این حوزه از ظرفیت های دهیاران با حضور در همایش های مردمی در کنار بهره مندی از رسانه ها و صداوسیما بهره مند شوند.

در این نشست سهراب عاقبتی مدیرکل دامپزشکی گیلان نیز با تشریح وظایف این اداره کل، گزارشی از اقدامات دامپزشکی استان ارائه کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز