در هشتادو هفتمین جلسه شورای کلانشهر تبریز:
تشکیل و ایجاد یک کلاس بیش از یک میلیارد ریال هزینه دارد
هشتادو هفتمین جلسه شورای اسلامی کلانشهر تبریز در آستانه آغاز سال تحصیلی به بررسی وضعیت تحصیلی دانش آموزان تبریز، عملکرد آموزش و پرورش، شهریه مدارس و سرویس های دانش آموزشی اختصاص یافت.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا صیادی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی ظهر امروز در دومین دستور جلسه هشتاد و هفتمین جلسه شورای شهر تبریز اظهار کرد: افتخارمان این است که شهیدان رجایی و باهنر از نیروهای آموزش و پرورش بودند.
وی با بیان اینکه حمایت و هدایت و قطعاً کمک اعضای شورای اسلامی شهرها، بخش ها و حتی روستاها نتایج خوبی در توسعه آموزش عمومی خواهد داشت، گفت: گسترش آموزش و پرورش در اقصی نقاط استان حکایت از تلاش جمهوری اسلامی ایران دارد و آموزش و پرورش به کمک بیشتری نیاز دارد چون چرخه تعلیم گسترده است و شورای اسلامی کلانشهر تبریز می تواند کمک بسزایی در این امر انجام بدهد.
صیادی افزود: بخش های فرهنگی شورای شهر و شهرداری تبریز می تواند همکاری سازنده ای با آموزش و پرورش داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان تاکید کرد: تشکیل و ایجاد یک کلاس بالای یک میلیارد ریال هزینه دارد و اگر کمک های خیرین و مردم نبود در این راستا با مشکل مواجه می شدیم.
روح اله رشیدی عضو شورای شهر تبریز در این راستا گفت: توسعه مدارس غیرانتفاعی و پولی سازی مدارس موضوع مورد بحث در زمینه کاری آموزش و پرورش است؛ همین ناحیه 1 تبریز حوزه استحفاضی شهرداری منطقه 1 و بالاخص منطقه ولیعصر تبریز از بالاترین و بیش ترین مدارس غیرانتفاعی برخوردارند و به همین دلیل معضلات ترافیکی بوجود می آید.
عضو کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی کلانشهر تبریز یادآور شد: در نشست خبری اخیرتان صحبت از مدارس کانکسی آوردید که جای تاسف دارد هنوز با گذشت 43 سال از پیروزی انقلاب دانش آموزان این سرزمین در کانکس تحصیل می کنند.
علی نوای باغبان دیگر عضو شورای شهر تبریز گفت: در حوزه های عمرانی و فرهنگی و سایز حوزه ها در گذشته اقدامات خوبی انجام یافته و نیاز است این اقدامات را بروزرسانی کنید، شهرداری و آموزش و پرورش می توانند با همکاری یکدیگر اقدامات خوبی انجام دهند.
فریدون بابایی اقدم، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی کلانشهر تبریز گفت: شهرداری سال های سال است در حوزه زیباسازی، لکه گیری، جداول و... بالاخص در حوزه مدارس دولتی به مدارس کمک می کند.
وی افزود: رقم های بالایی از شهریه مدارس غیرانتفاعی به گوش می رسد لازم است مدیرکل آموزش و پرورش به این موضوع رسیدگی کند.
بابایی اقدم با اشاره به غیبت بی دلیل داود هوشیار، خاطرنشان کرد: شهردار تبریز تا این لحظه در جلسه حضور ندارند لازم است در این مواقع یک نماینده بجای خود به جلسه بفرستند.
احد صادقی دیگر عضو شورای شهر تبریز گفت: در برخی مناطق الحاقی از جمله محله کجوار و همچنین در برخی مناطق شهر تبریز مدارس رها شده وجود دارد این موضوعات را هم مورد رسیدگی قرار دهید.
در ادامه جلسه، نامه شهرداری تبریز در خصوص انتخاب یک نفر از اعضای شورای اسلامی کلانشهر تبریز به عنوان عضو ناظر در سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز مورد بررسی قرار گرفت و یاسین بجانی با رای اکثریت اعضا به عنوان عضو ناظر در سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز انتخاب شد.
دستور جلسه بعدی به بررسی مصوبه کمیسیون برنامه و بودجه شورا در خصوص لایحه شهرداری تبریز مبنی بر ایجاد موکب جنت الحسین علیه السلام شهرداری تبریز با مشارکت مردم و شهرداری کربلا در کربلای معلی با رای اعضای شورای شهر تصویب شد.
دستور جلسه آخر جلسه امروز شورای اسلامی کلانشهر تبریز، به بررسی تغییرات نفرات اعضای شورا در کمیسیون های ماده 100 پرداخت که با رای اکثریت آرا رسول برگی و حکیمه غفوری برای حضور در کمیسیون های ماده 100 انتخاب شدند.
محمد حسن استوتچی عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز در ابتدای هشتاد و هفتمین جلسه علنی شورای شهر تبریز در اعتراض به مصاحبه اخیر رئیس شورای شهر تبریز در جایگاه مدعوین نظاره گر جلسه شورای شهر بود که با خواهش اعضا و رییس شورای شهر در جایگاه خود حضور پیدا کرد.
در این جلسه همچنین، از حامد جعفری، مربی تیم ملی جمهوری اسلامی ایران در مسابقات قهرمانی تکواندوی نونهالان جهان - کارمند شهرداری تبریز - و دانش آموزان تبریزی دارای رتبه های برتر کنکور سال 1401 تجلیل شد.